Elena Băsescu îşi laudă părintele pe Facebook: „Este cel mai bun tată de fete posibil”

Mezina familiei Băsescu, Elena, îşi laudă tatăl pe Internet. Elena Băsescu a postat marţi pe o reţea de socializare că va încerca să-şi crească fetiţa la fel cum le-a crescut Traian Băsescu pe ea şi pe sora ei, Ioana.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 17:37
Elena Băsescu îşi laudă părintele pe Facebook: „Este cel mai bun tată de fete posibil”

„Voi încerca să-mi cresc fetiţa la fel cum a făcut tata cu Ioana şi cu mine. Este cel mai bun tată de fete posibil”, a scris Elena Băsescu pe Facebook, alături de o fotografie cu ea, sora ei, Ioana, şi preşedintele Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, în cadrul unei întâlniri cu femeile de afaceri din România, că „eu mi-am crescut fetele să fie egale bărbaţilor. Femeia e un partener, nu o anexă şi poţi avea surprize mari dacă nu îi dai drepturile care i se cuvin”.

„Mă uit cât am muncit cu fetele mele, măritate-nemăritate, „Faceţi, fetelor, un copil, că până la urmă este un act patriotic”. Mă rog, cu asta mică am reuşit până la urmă, cu cea mare nu reuşesc (…) Cred că natalitatea este o misiune pe care şi femeile din România trebuie să şi-o asume. Scuzaţi-mă că o spun atât de direct”, a declarat Băsescu, la o întâlnire cu femeile de succes organizată de revista Business Woman.

El a arătat că în actualul ritm de scădere demografică, România va ajunge să aibă numai 15 milioane de locuitori în 2030, adică „o pierdere uriaşă”. El a spus că aceasta va aduce şi „o schimbare consistentă a structurii populaţiei pentru că avem minoritatea roma, care este extrem de productivă”.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012. În prezent, Elena Băsescu este însărcinată şi va aduce pe lume o fetiţă.