Elena Benko, din Arad, s-a infectat cu Covid-19, s-a vindecat, apoi a murit

Elena Benko, din Arad, care se infectase cu Covid-19 şi se vindecase, a murit. Femeia a început să se simtă rău în urmă cu mai bine de o lună. S-a izolat la domiciliu, crezând că este o răceală, însă starea ei a început să se agraveze şi după o săptămână a ajuns la spital.

30 nov. 2020, 21:22
Elena Benko, din Arad, s-a infectat cu Covid-19, s-a vindecat, apoi a murit
Elena Benko, din Arad, s-a infectat cu Covid-19, s-a vindecat, apoi a murit

Elena Benko a fost internată pe secția ATI COVID, deoarece plămânii erau destul de afectaţi și a urmat tratamentul prescris de medic. După două săptămâni, a fost testată negativ la coronavirus si era declarată vindecată, notează aradon.ro.

Dar starea ei nu era deloc bună, virusul îi atacase mult prea agresiv plămânii.  Luni dimineață, medicii i-au declarat decesul.

Elena Benko avea 60 de ani

Vestea pe care am primit-o în această dimineață ne-a întristat și ne este tare greu să o acceptăm, colega noastră Elena Benko s-a stins, lăsând în urmă durere si tristeţe. Cu greu ne găsim cuvintele în aceste momente în care știm că un om minunat, o colegă pe care te puteai baza intotdeauna nu mai este și nu va mai fi niciodată.

Drum lin către stele, dragă Elena! Colectivul Direcției de Asistență Socială Arad este alături de familia îndoliată căreia îi transmite sincere condoleanțe!”, a scris, pe Facebook, directorul instituției, Oana Pârvulescu.

Citeşte şi: Vaccin COVID-19. Ţara care a început deja vaccinarea populaţiei

Gabriela Firea: Este foarte scump să te testezi din banii proprii

Gabriela Firea a spus, vineri seară, că este foarte scump ca românii să se testeze pentru coronavirus din banii proprii. Fostul primar al Capitalei a precizat că statul testează doar acele persoane care prezintă semne de infectare foarte grave.

Este foarte scump sa te testezi din banii proprii. Doar daca ai semne de infectare foarte grave te poţi duce sa te testezi gratis. În rest toti cei care vor sa se testeze la cerere trebuie sa platească. Sunt zone in care oamenii nu-si permit sa se testeze. Sunt caszuri care ajung destul de grav la spital pentru ca nu au fost depistate la timp. Ca sa iei un tratatemnt la timp trebuie sa stii ca esti infectat”, a spus Gabriela Firea la Romania Tv.