Elena Cârstea, dezvăluiri cutremurătoare despre starea sa de sănătate după ce a suferit un atac cerebral: „N-am mai putut să merg”

Elena Cârstea a trecut prin momente de cumpănă chiar înainte să împlinească vârsta de 61 de ani. Artista a suferit un atac cerebral care a fost urmat de o pneumonie.

01 mart. 2023, 22:31
Elena Cârstea, dezvăluiri cutremurătoare despre starea sa de sănătate după ce a suferit un atac cerebral: „N-am mai putut să merg”
Elena Cârstea, dezvăluiri cutremurătoare despre starea sa de sănătate după ce a suferit un atac cerebral

Elena Cârstea, dezvăluiri cutremurătoare despre starea sa de sănătate după ce a suferit un atac cerebral. Vedeta care acum locuiește în SUA a dezvăluit că a stat internată în spital timp de două săptămâni, iar în tot acest timp nu a putut să se deplaseze.

Citește și Cu ce se ocupă Elena Cârstea de când locuiește în SUA: „A refuzat”

Elena Cârstea, dezvăluiri cutremurătoare despre starea sa de sănătate după ce a suferit un atac cerebral

Recent, Elena Cârstea a vorbit despre toate aceste momente de cumpănă în cadrul unui interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu. Artista a dezvăluit care este starea sa de sănătate în aceste momente, dar și cât va dura perioada de recuperare.

”Sunt foarte bine acum, fac recuperare, o să-mi revin.(…) N-am mai putut să merg și nu știam de ce…Înainte cu vreo săptămână, două de pneumonie. Tot s-a agravat și pe urmă am intrat în spital. Am stat acolo, la Urgență, vreo două săptămâni și ceva și pe urmă acasă am făcut tratament. Luna trecută și luna asta am fost încontinuu la doctor. Se rezolvă, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă apuc iar de prostii”, a spus Elena Cârstea, potrivit wowbiz.ro.

Întrebată dacă cele două diagnostice au o legătură între ele Elena Cârstea a răspuns: ”Nu, nu cred că au legătură. Nici doctorii nu știu, toate testele se termină complet luna viitoare. Nu m-am speriat( n.r. când a făcut atacul cerebral), nu m-am speriat nici când am avut problema cu anevrismul. Am știut, când ți se întâmplă chestia asta logic ceva nu e în regulă. Dar tot am lăsat-o deoparte, că am fost ocupată și nu m-am agitat foarte tare până când n-a mai funcționat deloc și atunci a trebuit să iau măsuri. Nu e vina nimănui, decât vina mea.”

Elena Cârstea a mărturisit că are o viață extrem de liniștită în SUA și că acum se află în proces de recuperare. Solista a spus că urmează cu exactitate indicațiile medicilor, iar pentru a-și reveni cât mai repede, merge la gimnastică și înot.

”Am stat pe perfuzii tot timpul, am stat cu aparat de respirat, injecții peste injecții, am fost toată vânătă. Acum merg la piscină zilnic, câte o oră pe zi mă duc la gimnastică în apă și la înot. În șase luni o să-mi revin complet. Trăiesc la fel cum trăiam și înainte, numai că o să fiu mai atentă.”, a mai spus Elena Cârstea, în emisiunea amintită”, a mai spus Elena Cârstea.

Citește și Elena Cârstea dă de pământ cu câștigătoarea Eurovision România: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”