Elena Cârstea nu scapă de necazuri, la șase luni de la atacul cerebral. Fosta artistă nu s-a refăcut complet, dar se va întoarce la muncă: „Tot cu bastonul mă deplasez. Am probleme, merg greu”

La începutul acestui an, Elena Cârstea s-a aflat la un pas de moarte, după ce a suferit un AVC. Fosta artistă a rămas cu sechele.

03 aug. 2023, 14:12
Elena Cârstea nu scapă de necazuri, la șase luni de la atacul cerebral. Fosta artistă nu s-a refăcut complet, dar se va întoarce la muncă: „Tot cu bastonul mă deplasez. Am probleme, merg greu”
Elena Cârstea, la șase luni după ce a suferit un atac cerebral

La mai bine de jumătate de an de când a suferit un atac cerebral, Elena Cârstea este în continuare dependentă de baston. Fosta artistă stabilită în America a mărturisit că a stat în spital, la Urgențe, mai bine de două săptămâni, iar în prezent urmează un program de recuperare.

Aceasta a rămas cu dificultăți de deplasare, motiv pentru care și-a achiziționat trei bastoane, cu cristale Swarovwsky, în trei nuanțe, pe care le asortează cu ținutele sale.

„Tot cu bastonul cu cristale ma deplasez.  Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta. Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină”, a declarat Elena Cârstea pentru cancan.ro.

Citește și: Elena Cârstea, dezvăluiri cutremurătoare despre starea sa de sănătate după ce a suferit un atac cerebral: „N-am mai putut să merg”

Fosta artistă nu mai poate avea viața normală de dinainte de AVC. A renunțat la concediu, abia iese din casă, iar de sâmbătă se va întoarce la serviciu, aceasta lucrând la o Agenție Imobiliară.

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta.

Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva. Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună.

Aici e foarte cald. Nu poți sta afară, sunt 45 de grade. Eu nu am voie la soare…Iar la piscină, când merg la recuperare, stau cu pălărioara pe cap”, a mai spus Elena Cârstea, pentru sursa citată.

Citește și: Cu ce se ocupă Elena Cârstea de când locuiește în SUA: „A refuzat”

De când s-a aflat la un pas de moarte, fosta artistă a renunțat la țigări, un viciu pe care îl avea de zeci de ani.

„Nu mai fumez deloc. M-am lăsat brusc, pentru că vreau să mai trăiesc…Iar fără țigare, nici cafeaua nu mai are același gust… Nu mai am niciun viciu. Pot spune că sunt piesă de pus la muzeu, la Antipa”, a adăugat aceasta.