Elena Chiriac, luată la rost de tatăl ei: „Ce îți face iubitul?”. Răspunsul uluitor al vedetei de la Survivor

Elena Chiriac și tatăl lei, Romeo, au stat de vorbă în cadrul unui podcast, iar jurnalistul nu s-a ferit să îi pună întrebări incomode fiicei sale.
Alina Costache
28 iun. 2023, 19:38
Elena Chiriac, luată la rost de tatăl ei: „Ce îți face iubitul?”.  Răspunsul uluitor al vedetei de la Survivor
Elena Chiriac, invitată la podcastul tatălui ei, jurnalistul Romeo Chiriac

Elena Chiriac a participat la podcastul tatălui ei, Business Philosophy, iar vedeta nu a fost deloc scutită de întrebările incomode. Aceasta a vorbit și despre Cucu, cel care la un moment dat s-a lăudat că ar fi fost într-o relație cu ea.

„Dar iubitul tău ce face, Elena?”, a întrebat-o Romeo Chiriac pe fiica lui. „Hai mă, tata”, a răspuns ea. „Iubitul tău, Cucu. Înțeleg că NASA vrea să trimită acum, pe Lună, femei, și deja au fost altele în spațiu. Mă întreb dacă Cucu, acum că e o oportunitate, poate zice că e în vreo relație cu ele”, a mai spus tatăl Elenei.

Vedeta de la Survivor România a intrat rapid în joc: „Ar putea. Cucu, dacă ne auzi, te poți inspira de aici. Glumesc, a trecut mai bine de un an, să fie sănătos. Îngropăm povestea cu tot cu minciuna lui care o să rămână în presă. Să fie sănătos și el cu minciunile lui, a trecut”.

Citește și: Elena Chiriac, surprinsă în ipostaze incendiare cu fiul celebrei Madonna. Primele declaraţii ale finalistei de la Survivor România

Pornind de la acest subiect, Elena Chiriac a explicat cum face față haterilor și știrilor false despre ea.

„Nu e un secret. Toată lumea zice să nu mai citesc comentariile, că nu ar trebui să mă intereseze. Dar nu e atât de simplu, nu e deloc simplu.

Trăiesc cu ele, cu comentariile negative, nu le-am uitat. Mai îmi dau și anxietate, sunt momente în care în vine să mă culc și să nu mă mai trezesc. Mă tot gândesc dacă lumea va fi vreodată mulțumită de mine. Iar răspunsul este că întotdeauna vor avea ceva de spus, negativ, despre mine.

Oamenii m-au judecat greșit în anumite situații. Iar eu vreau să arăt că sunt și un om bun. Poate nu sunt doar un om bun, poate am și părți negative, dar, hei, am și părți pozitive pe care puteți să le vedeți, dacă vreți. Dar, ce să vezi, oamenii nu vor. (…) Dar o să trec peste”, a mai spus ea.

Citește și: Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Cele două s-au bătut în club: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”

Elena Chiriac a vorbit și desprre incidentul de la filmările filmului „Haita de acțiune”, atunci când și-a făcut praf pumnul în timpul unei lupte cu Antonia.

„Apropo de Antonia, pentru că am văzut articole în care se spunea că eu și cu ea ne-am bătut într-un club… E adevărat, a fost cu sânge, eu am fost accidentată, dar nu ne-am bătut. Am jucat într-un film, unde aveam o coregrafie de bătaie, în care eu nu am calculat destul de bine distanța față de dulap.

Pumnul meu a sfârșit în dulap… E o ironie. Eu, marea luptătoare și m-a bătut dulapul. Am fost singurul om din toată producția care s-a accidentat, chiar dacă eu eram cea cu experiență de luptă.

Iar Antonia, draga de ea, s-a speriat atât de tare… Oricum, vezi în ea, odată ce o cunoști latura asta a ei de mamă. A avut o reacție ca și cum aș fi fost copilul ei. S-a speriat mai tare decât mine. Și ea este și mai sensibilă, poate mai vulnerabilă, iar eu, care poate sunt mai obișnuită, nu am simțit nimic ca durere. Până să mă uit, nu am avut nicio reacție. Dar când am văzut ce e, am început să plâng. Iar Antonia era lângă mine”, a povestit Elena Chiriac.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Top 5 zodii cu o vară de vis. Le așteaptă doar zile bune
Capital.ro
NOUL ORDIN de la Uniunea Europeană. Va fi OBLIGATORIU și în România
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră! Guvernul a stabilit noua formulă de calcul pentru salariul minim
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
O nouă fabrică în România. Se vor face angajări din toată țara
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Surpriza anului la Pro TV! S-au sărutat și s-au logodit la Survivor All Stars. Avem imaginile!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Florin Piersic, mesaj emoționant de pe patul de spital: "Nu vreau să ne despărțim niciodată!" Medicii au anunțat care este starea sa de sănătate a actorului
Capital.ro
ANUNȚ TRAGIC în această dimineață. Un celebru sportiv A MURIT la doar 48 de ani
StirileBZI
Cresc salariile bugetarilor cu 10%! Se va da Ordonanță de Urgență
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
APIA oferă finanțare pentru înierbirea suprafețelor pomicole: condițiile pe care trebuie să le îndeplinească beneficiarii
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'