Elena Lasconi a demisionat cu scandal de la șefia USR: „Mi-e scârbă! Nu mă mai interesează! Putem s-o luăm cu lămâie, dar tot mi-e scârbă”

Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, a demisionat din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean USR Argeș. Anunțul ar fi fost făcut într-un grup intern dedicat membrilor USR din județ.

13 ian. 2024, 21:15
Elena Lasconi a demisionat cu scandal de la șefia USR: „Mi-e scârbă! Nu mă mai interesează! Putem s-o luăm cu lămâie, dar tot mi-e scârbă”

Elena Lasconi a demisionat cu scandal de la şefia USR, ea transmiţându-le colegilor de partid că este scârbită. Nu sunt clare încă motivele demisiei, ceea ce lasă loc speculațiilor și interpretărilor. Informaţia a fost obţinută pe surse de publicaţia epitesti.ro

Elena Lasconi a demisionat cu scandal de la șefia USR: „Mi-e scârbă”

Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”, le-ar fi spus aceasta colegilor într-o ședință de partid, conform sursei menţionate anterior.

Elena Lasconi a declarat, recent, într-un interviu că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradiţională, iar dezvăluirea a stârnit controverse aprinse. Dezvăluirea a generat un adevărat conflict între Elena Lasconi şi fiica ei. Din acelaşi motiv, Lasconi a intrat într-o dispută şi cu liderii de la centru ai USR.

Citeste si Oana Lasconi, o nouă lovitură pentru mama ei. Dezvăluirile despre viața intimă făcute de fiica primăriței: „M-am iubit și cu bărbați și cu femei”

În urma scandalului creat, preşedintele USR, Cătălin Drulă, i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare.

Biroul Naţional al formaţiunii a luat ulterior act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, a anunţat USR.

Lasconi ar putea bate palma cu unul dintre partidele de guvernământ

Aceleaşi surse au declarat, însă, pentru epitesti.ro, că demisia ei din funcția de vicepreședinte nu ar fi legată de recenta retragere de pe lista pentru alegerile europarlamentare. Se pare că nu este exclusă posibilitatea ca Lasconi să fie implicată în relații cu un partid aflat acum la guvernare.

Citeste si Elena Lasconi dă cărţile pe faţă: „Am fost retrasă de pe listele pentru europarlamentare de conducerea USR. Drulă mi-a comunicat. Aş candida la prezidenţiale”