Elena Merişoreanu se află încă în spital: „Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul”

Elena Merişoreanu se află încă în spital, după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19. Cântăreaţa de muzică populară este vaccinată cu ambele doze de la Pfizer și nu s-a gândit nici o clipă că ar putea contracta virusul

27 sept. 2021, 08:37
Elena Merişoreanu se află încă în spital: „Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul”
Elena Merişoreanu se află încă în spital

Elena Merişoreanu se află încă în spital, pentru aproximativ o săptămână. A crezut că este o simplă răceală și că se poate trata acasă. În cele din urmă, vedeta a ajuns la spital cu plămânii deja afectați și a fost pusă imediat pe perfuzii de medicii de la Matei Balș.

Citeşte şi: Elena Merişoreanu se operează. Primele declaraţii: „Am făcut ecograful și am aflat ce am”

Elena Merişoreanu se află încă în spital

Sunt încă în spital, cred că mai mă țin o săptămână. Acum au venit fetele, asistentele, și mi-au luat din nou analizele. Nu am făcut deloc febră, mi-a fost însă foarte rău, saturația mi-a revenit.

Am avut și plămânul afectat, cam 8 la sută. Bine că am venit la timp la spital. Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul. Nu mi-am închipuit că am Covid!”, a declarat solista, pentru Click.ro.

Interpreta de muzică populară a amintit că Spitalul Matei Balș din Capitală, unde este internată, este plin cu pacienţi infectaţi cu COVID-19 şi îi îndeamnă pe români să se vaccineze.

Vreau să vă spun că spitalul e full. E plin, plin, plin! Trebuie mare atenţie şi îi îndemn pe toţi să-şi facă vaccinul pentru că nu e de glumit cu această boală. Este foarte molipsitoare, prea mulţi dintr-odată. Eu sunt pentru să se facă vaccinul”, a afirmat Elena Merișoreanu.

Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu

Un nou scandal a izbcnit în showbiz. Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu, referitor la comportamentul ei în public. Recent, a fost invitată în emisiunea lui Măruţă, participând la rubrica picantă. Astfel, artista şi-a spus părerea despre colega sa de breaslă.

Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu, după a fost provocată să o descrie în trei cuvinte. A spus de artista de muzică populară că este: „răutăcioasă, invidioasă, mincinoasă.”

Peste tot unde se duce la televior, se duce să vorbească despre colegi. Nu e frumos, nu e bine să judeci. Există instituții care judecă, atât. A venit să judece colegii, dar îmi pare rău. Noi ne-am întâlnit de multe ori.

După o emisiune în care era vorba de pensia mea celebră, atunci a venit să spună că probabil n-am muncit și de asta. Nu o invidiez, dar îmi pare rău de răutatea asta. Nu poți să judeci un coleg când nu e treaba ta. Eu o iubesc în continuare, dar n-aș fi făcut asta”, a declara Maria Dragomiroiu la Măruţă.