Elena Merişoreanu se operează. Primele declaraţii: „Am făcut ecograful și am aflat ce am”

Elena Merişoreanu se operează săptămâna viitoare, după ce a aflat, în urma unor analize, că are pietre la fiere. Medicul i-a recomandat să facă această intervenţie cât mai repede, deoarece pietrele nu sunt puţine şi poate afecta sănătatea pe viitor.

21 mai 2021, 20:05
Elena Merişoreanu se operează. Primele declaraţii: „Am făcut ecograful și am aflat ce am”
Elena Merişoreanu se operează

Elena Merişoreanu

se operează. Cântăreața își păstrează optimismul și susține că nu îi este frică nici de operație și nici de seringi. Intervenția pare a fi una destul de ușoară, deci Elena Merișoreanu nu trebuie să își facă prea multe griji.

Elena Merişoreanu se operează

Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am. Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere. Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare.

Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre.(…) Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. (…)Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă (…). Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”,  a declarat Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeşte şi: Elena Merișoreanu trece prin momente cumplite! Soţul ei este internat cu Covid-19: „Murea dacă nu mergea la spital!”

Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu

Un nou scandal a izbcnit în showbiz. Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu, referitor la comportamentul ei în public. Recent, a fost invitată în emisiunea lui Măruţă, participând la rubrica picantă. Astfel, artista şi-a spus părerea despre colega sa de breaslă.

Maria Dragomiroiu o desfiinţează pe Elena Merişoreanu, după a fost provocată să o descrie în trei cuvinte. A spus de artista de muzică populară că este: „răutăcioasă, invidioasă, mincinoasă.”

Peste tot unde se duce la televior, se duce să vorbească despre colegi. Nu e frumos, nu e bine să judeci. Există instituții care judecă, atât. A venit să judece colegii, dar îmi pare rău. Noi ne-am întâlnit de multe ori.

După o emisiune în care era vorba de pensia mea celebră, atunci a venit să spună că probabil n-am muncit și de asta. Nu o invidiez, dar îmi pare rău de răutatea asta. Nu poți să judeci un coleg când nu e treaba ta. Eu o iubesc în continuare, dar n-aș fi făcut asta”, a declara Maria Dragomiroiu la Măruţă.