Elena Udrea, despre Marian Munteanu: Eu nu cred că este un candidat al lui Iohannis, cât este unul susţinut de Hellvig

Elena Udrea a declarat la România TV că Marian Munteanu nu este o carte câştigătoare pentru PNL. De asemenea, fostul lider PMP subliniază că Marian Munteanu este susţinut de şeful SRI, Eduard Hellvig.

13 apr. 2016, 09:14
Elena Udrea, despre Marian Munteanu: Eu nu cred că este un candidat al lui Iohannis, cât este unul susţinut de Hellvig

„Electoratul PNL sunt convinsă că se aştepta la un candidat al partidului. Nu poţi să vrei să fii principala forţă politică din România, să ai preşedintele României şi să nu poţi să scoţi un candidat propriu şi să trebuiască să apelezi la un personaj din afara partidului şi fără nicio legătură cu PNL”, a declarat Elena Udrea.

Marian Munteanu nu este o mişcare câştigătoare pentru PNL. Cred că va câştiga PSD primăria generală a Capitalei, susţine Elena Udrea.

Citeşte şi: Cine este Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei: „Numirea mea este un act de curaj”

„Pe mine m-a surprins apariţia domnului Munteanu în perioada scandalului Colectiv atunci când nimeni nu apărea întâmplător. La momentul respectiv se dorea schimbarea Guvernului Ponta cu un guvern apropiat de Cotroceni şi apăreau personaje care erau din acel scenariu şi aşa a apărut Marian Munteanu la televizor. E de urmărit la ce televiziune a apărut. Marian Munteanu a apărut la televiziunea Realitatea şi mai ales la domnul Rareş Bogdan, iar concluzia mea este că marian munteanu este susţinut de domnul Hellvig. Eu nu cred că este un candidat al domnului Iohannis, cât este un candidat al domnului Hellvig”, a punctat Elena Udrea.

Citeşte şi: Ponta, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei: Este înjositor să candideze pentru demagogii aştia