Elena Udrea mai face o încercare de a scăpa de condamnarea în dosarul Gala Bute. Decizia se anunţă pe 22 iunie

Elena Udrea îi lasă pe ofițerii din penitenciar cu gura căscată. Fostul ministru ar fi venit din Bulgaria cu două valize pline cu haine, o geantă scumpă cât o mașină, dar și o sumă colosală de bani. Luni, Elena Udrea a fost scoasă din celulă şi dusă în fata instantei. Ea vrea să îi convingă pe judecători să îi anuleze condamnarea de 6 ani de inchisoare în dosarul Gala Bute.

20 iun. 2022, 15:26
Elena Udrea mai face o încercare de a scăpa de condamnarea în dosarul Gala Bute. Decizia se anunţă pe 22 iunie

UPDATE: Elena Udrea a fost prezentată, luni, în fața a cinci judecători care dezbat recursul în casație declarat de fosta șefă a Ministerului Turismului în Dosarul „Gala Bute”, în care a fost condamnată la o pedeapsă de 6 ani. Magistrații au amânat decizia pentru data de 22 iunie. A fost un val de cereri, între care de eliberare temporară, sesizarea CJUE, CCR și complet special de la ICCJ!

Elena Udrea vrea să scape de condamnarea în dosarul Gala Bute. Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Ofițerii Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au adus-o, luni, pe Elena Udrea, la instanța supremă, unde au loc dezbateri privind calea extraordinară de atac împotriva deciziei definitive de condamnare din dosarul de mare corupție Gala Bute.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost extrădată în România pentru a ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare. A fost adusă cu cătuşe şi predată la penitenciarul Târgşor

Adrian Alexandrov, despre Elena Udrea: Momentan este ok, rezistă. Are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei

După ce a fost extrădată în România şi încarcerată la penitenciarul Târgşor, Elena Udrea a primit vizita partenerului de viață.

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus Adrian Alexandrov, la România TV.

Citeşte şi: Elena Udrea, mutată din celula de la Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea nu îşi poate vedea copilul, în închisoare

”Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a mai spus Alexandrov.