Elena Udrea: ORESTE mi-a lăsat documente cu un BILEŢEL GALBEN în numele lui Dan Voiculescu

Elena Udrea a dezvăluit, sâmbătă seară, la B1 TV, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-a adus un dosar însoțit de un bilețel galben, în care îi solicita câteva servicii în numele lui Dan Voiculescu. Este cel de-al doilea bileţel pe care Udrea îl flutură la televizor, după celebrul "Bileţel Roz", al căruit protagonist a fost Călin Popescu Tăriceanu.

07 feb. 2015, 20:09
Elena Udrea: ORESTE mi-a lăsat documente cu un BILEŢEL GALBEN în numele lui Dan Voiculescu

Sunt mulți oameni pe care îi văd la televizor, care nu au căderea morală să mă judece. Am un document. Domnul Oreste m-a jignit, m-a făcut în toate felurile cum că aș minți. Domnul Oreste mi-a lăsat un document, conținea și un bilețel galben„, a afirmat Elena Udrea.

Aceasta a povestit că dosarul pe care l-a primit de la jurnalistul Oreste conţinea mai multe documente, printre care şi o solicitare financiară, 10.000 de euro. Elena Udrea spune că nu a fost de acord să îi dea aceşti bani lui Oreste, motiv pentru care acesta o „înjură pe la televiziuni”.

Mi-a adus nişte documente despre ce se întâmpla în trustul Intact, cum nişte bani ieşeau către nişte jurnalişti, lucruri care, în parte, se mai spuseseră. Asta a fost prima parte, iar după ce mi-a dat acele documente, a venit cu o solicitare către mine. Mi-a adus nişte documente legate de o doamnă senator, apropiată de trustul Intact, documente despre firma Crescent, documente despre schema financiară prin care Dan Voiculescu a preluat în folosinţă terenurile ICA. Deci mi-a adus aceste documente, cu solicitarea financiară, 10.000 de euro. Dar pentru că eu nu mi-am dat banii aceştia, s-a supărat pe mine şia început să mă înjure pe la toate televiziunile„, a povestit Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI: Oreste: Elena Udrea este o INTERLOPĂ

Fostul ministru a mai declarat, la B1 TV, că are cunoștințe printre judecători și procurori care i-au spus că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor. „Eu sunt avocat și am prieteni procurori, judecători, care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor. Sunt oameni care au copii, au cariere și se gândesc ce rost are eroismul acesta, la ce folosește? Eu nu spun că sunt eu nevinovată. Dar asta e o altă poveste. Nu spun că dosarele mele sunt politice, nu spun de Iohannis sau Ponta. Eu vorbesc de oameni care au ajuns să aibă toată puterea”, a mai spus Elena Udrea.

Citeşte şi: TREI cereri de ARESTARE pentru Elena Udrea. Fostul ministru, TURNATĂ la DNA de Dinu Pescariu

Fostul ministru a precizat că fotografiile în care apare la Paris, împreună cu Alina Bica, au fost folosite în campania electorală împotriva sa. Udrea a precizat că George Maior, fostul şef al SRI, i-a spus de existența fotografiilor înainte ca ele să fie făcute publice.