ELENA UDREA, pledoarie pe Facebook înainte de sentinţă: Cum s-a născut "lotul Udrea"

Publicat: Miercuri, 01 Aprilie 2015 18:06 // Actualizat: Miercuri, 01 Aprilie 2015 18:06 // Sursa: romaniatv.net

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă joi contestația formulată de Elena Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute". Echipa de comunicare a Elenei Udrea a venit cu noi precizări pe Facebook înaintea sentinţei de joi. 

 

Elena Udrea dă indicaţii judecătorilor pe Facebook înainte de sentinţa în cazul său în Gala Bute. "Mâine (n.r.: joi), Înalta Curte va analiza contestaţia depusă de avocaţii Elenei Udrea privitoare la prelungirea cu 30 de zile a arestării preventive. Dar nu va face numai asta, ci va analiza şi contestaţiile celorlalţi suspecţi din dosar, fie ei în arest la domiciliu (cei care au declarat împotriva lui Udrea) sau preventiv (cei care au refuzat. Scopul unirii acestor cauze a fost ca „Udrea să fie băgată la grămadă" şi să nu se mai poată discerne între cauzele distincte. Avem însă încredere că judecătorii vor analiza fiecare speţă în parte.

GALA BUTE. Elena Udrea îl apără pe Traian Băsescu: "Este O MÂRŞĂVIE"

Spunem că a existat un abuz nu neapărat asupra Elenei Udrea, cât asupra celorlalţi – deşi li se prelungise cu numai o săptămână înainte mandatul de arestare, acestora li s-a cerut un nou mandat pentru alte 30 de zile. Adică, la distanţă de 8 zile li s-a prelungit arestarea pentru 60 de zile. E o gravă scăpare legislativă că nu se precizează momentul în care procurorii pot cere prelungirea mandatului şi că aceştia nu trebuie să justifice măsurile care s-au luat între timp pentru soluţionarea cauzelor. Şi toate astea pentru a se construi „lotul Udrea" şi a complica până peste măsură aceste şedinţe ale ÎCCJ", a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

Numele lui TRAIAN BĂSESCU în motivarea ICCJ: "Dă-o mă pe Udrea, ce-l ţii atât în braţe pe Băsescu?"

Fostul ministru Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

În 23 martie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv în cazul Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute".

În 19 martie, Elena Udrea a fost adusă din arest la DNA, pentru a fi confruntată, la cererea ei, cu denunţătorii Ştefan Lungu, Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia şi Adrian Gărdean.

Citeşte şi: 
loading...
10 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 apr 12:17
...de mama sa şi de restul familiei, că se va putea bucura de Paşte ca orice bun creştin”. ELENA UDREA, pledoarie pe Facebook înainte de sentinţă: Cum s-a născut “lotul Udrea” Source Article from ...
02 apr 12:15
...Rudel Obreja și Tudor Breazu, administratorul moșiei de la Nana, deținută de Elena Udrea. CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, pledoarie pe Facebook înainte de sentinţă: Cum s-a născut “lotul Udrea” De asemenea, instanța a prelungit arestul la domiciliu...
01 apr 21:10
...Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul „Gala Bute”. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
01 apr 19:28
Răspunde | Votează email -1 email
Vrem dreptate, nu jocuri murdare!
Domnilor, aceasta situatie depaseste orice putere de intelegere a unui om obisnuit, care nu intra in dedesubturile adevaratelor scopuri oculte ale DNA si SRI. Iar in acest mizer joc a intrat din pacate si corpul judecatorilor care ar trebui sa imparta dreptatea in Romania, sa faca JUSTITIE si nu un adevarat circ dictat de interese meschine si razbunari personale ale lui Coldea si a dragei lui girafe, Kovesi!!! Modalitatea echipei de comunicare a Elenei Udrea prin facebook este singura care poate face lumina si in capul lui nea Gheorghita tamplarul si in ale judecatorilor care sunt SINGURII care pot da decizii, singurii care se pot juca cu soarta unui om asa cum le dicteaza constiinta si deontologia profesionala, incepand de la esarfa care trebuie sa le acopere ochii!!! Speram ca maine, ICCJ sa dea o hotarare care sa arate tuturor ca in Romania anului 2015 se face dreptate si nu jocuri politice murdare!
01 apr 19:15
Răspunde | Votează email 0 email
O noua smecherie a Binomului
Da,da,da intelegem, este inca o noua diversiunea DNA pe mana cu ICCJ, vor sa faca maine la contestatia Elenei Udrea- deci este strict a ei, nu si a turnaotrilor mincinosi care stau bine mersi acasa desi ei au spaguit si s-au imbogatit profitand de increderea ei.
Ce reclama, ca n-am auzit sa fie nemultumiti ca stau acasa, liberi sau sub control judiciar?
Cum naiba asa dintr-o data sunt si ei revoltati si programati o data cu Udrea?!
Este o cacialma ordinara, ICCJ este lasa, DNA la fel! Rusine sa le fie ca terfelesc si distrug vieti ale unor oameni nevinivati! Pentru ca Udrea pana in prezent este cu adevarat nevinovata! Nu sunt dovezidar ei o vor arestata? Spunea un nauc de procuror ca Udrea nu este constienta de vinovatia sa! Pai bai frate, ca sa fii vinovat trebuie sa fi facut ceva ilegal, sa fii dovedit clar, nu dupa niste turnatorii de la advearatii spagari.
DNA, ICCJ si SRI vor plati aceste abuzuri, o sa vedeti!Exista ac si de cojocul lor!
01 apr 18:33
...formulată de Elena Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute". Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
01 apr 18:23
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
01 apr 18:20
...formulată de Elena Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute". Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net
...
01 apr 18:16
...Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul “Gala Bute”. Citește mai departe…   ...
01 apr 18:11
...formulată de Elena Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul „Gala Bute”. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H