Elena Udrea, singurul PDL-ist la Iași printre membrii guvernului

Deputatul PDL Elena Udrea este singurul democrat-liberal care a participat la Iași la slujba de prăznuire a Sfintei Cuvioase Parascheva, printre mai bine de jumătate din membrii Guvernului Ponta.

RomaniaTV.net
14 oct. 2013, 09:32
Elena Udrea, singurul PDL-ist la Iași printre membrii guvernului

Nici președintele PDL Vasile Blaga, dar nici măcar unu dintre cei trei candidați înscriși în cursa internă pentru desemnarea candidatului partidului la președinție nu au reprezentat PDL la prăznuirea Sfintei Cuvioase Parascheva, una dintre cele mai importante sărbători religioase pentru locuitorii din zona Moldovei.

În timpul mandatului de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea a alocat peste 90 de milioane de lei pentru reabilitarea și valorificarea patrimoniului cultural din Iași. Astfel, 60 de milioane de lei au fost alocate pentru Ansamblul Metropolitan din Iași, al cărui beneficiar a fost chiar Mitropolia Moldovei și Bucovinei, 11 milioane de lei pentru monumentul Biserica Manu din Iași și peste 19 milioane pentru monumentul istoric Sfântul Sava.

Elena Udrea a participat şi duminică la slujba Sf. Cuvioase Parascheva, la Catedrala Arhiepiscopală din Roman. Parlamentarul spune că sărbătoarea are o semnificaţie importantă pentru ea. Anul trecut, în ziua de Sf. Parascheva, Udrea şi-a lansat campania electorală pentru alegerile de deputat de Roman.


loading...