Elena Udrea, vizitată de duhovnic în arestul la domiciliu

Elena Udrea a lăsat pentru moment politica şi a luat calea bisericii. Un apropiat al blondei a povestit pentru ziarul Libertatea, că Elena Udrea a fost vizitată în arest la domiciliu de duhovnicul ei.

30 mai 2015, 05:51
Elena Udrea, vizitată de duhovnic în arestul la domiciliu

Aflată în arest la domiciliu, Elena Udrea se preocupă mai mult de partea spirituală, lăsând parţial la o parte agitaţia din politica dâmboviţeană. După ce a părăsit Penitenciarul Târgşor, fostul ministru a avut o discuţie cu duhovnicul său, potrivit libertatea.ro.

Preotul a venit acasă la ea. Elena Udrea este o femeie credincioasă şi a simţit nevoia să aibă o discuţie cu duhovnicul său, care i-a ascultat păsurile şi a îndemnat-o să se roage şi să aibă încredere în Dumnezeu„, a declarat un apropiat al Elenei Udrea.

CITEŞTE ŞI: ELENA UDREA vrea să scape de arestul la domiciliu: „Experienţa aceasta este una de destin” VIDEO

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

VEZI ŞI: Elena Udrea: M-am gândit că ar trebui să scriu o carte despre cele 72 de zile în cătuşe

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă, administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Elena Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea, ANCHETATĂ într-un nou dosar, pentru un credit luat de la BRD