Elev bătut de directoare în faţa colegilor. Scene şocante la un liceu din Călăraşi

Elevul unui liceu din judeţul Călăraşi a fost bătut în faţa colegilor chiar de directoarea şcolii, din cauză că ar fi lipsit de la ore. Totul a fost filmat de un alt elev. Directoarea riscă să fie demisă din funcţie.

19 mai 2021, 16:44
Elev bătut de directoare în faţa colegilor. Scene şocante la un liceu din Călăraşi
Elev bătut de directoare în faţa colegilor. Scene şocante la un liceu din Călăraşi

Elev bătut de directoare în faţa colegilor. Scenele şocante s-au petrecut la liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Olteniţa. Copilul ar fi fost pedepsit de directoare pentru că ar fi lipsit de la ore. Totul a fost filmat de un alt elev.

Elev bătut de directoare în faţa colegilor

Citeşte şi Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele

Elevul a fost scos în faţa clasei şi lovit cu palmele peste cap de mai multe ori. „Ce cauţi aici? Ce cauţi aici, mă?”, strigă directoarea la el în timp ce îl loveşte.

Inspectoratul Școlar Județean Călărași s-a autosesizat după ce filmarea a ajuns în presă.

„Aș vrea să vă spun de la început că instituția pe care o reprezint dezaprobă evenimentul nefericit care s-a întâmplat. Imediat ce am aflat din media, nu de la doamna director sau din partea unui alt cadru didactic din școală sau părinți, familia copilului care a avut această agresiune din partea doamnei director, Inspectoratul Școlar s-a autosesizat.

Prin decizia inspectorului școlar general, s-a constituit o comisie de verificare coordonată chiar de către inspectorul școlar general adjunct, împreună cu alți doi colegi inspectori de management instituțional, care se află acum la fața locului. Au plecat de urgență de la Inspecorat în momentul în care a fost difuzat acest filmuleț și sunt în verificări pentru a vedea care au fost motivele pentru care un cadru didactic și, în speță directorul acestui liceu, a procedat, din păcate, în felul acesta”, a declarat Adriana Sofian, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Călărași, potrivit B1Tv.

Citeşte şi Elevă bătută crunt de un coleg, în timp ce restul copiilor râd şi aplaudă. Scene şocante la o şcoală din Argeş

Aceasta a mai precizat că până acum nu a primit nicio sesizare privind comportamentul agresiv al directoarei.

„Nu, vă dați seama că dacă aveam semnale scrise sau verbale referitoare la un astfel de comportament, cu siguranța că domana director sigur nu ar fi deținut la acest moment funcția de conducere. Doamna director riscă demiterea. Mâine dimineață va fi întrunit în ședință extraordinară consiliul de administrație al Inspectoratului școlar și doamna director va primi decizia de destituire din funcția de director”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi.

https://www.facebook.com/2721713361232355/videos/1150288298824171