Elev la un pas de MOARTE după ce TACÂMURILE i-au rămas înfipte în GÂT. Ce s-a întâmplat este TRAGIC

Un copil de 12 ani din China a fost la un pas de moarte după ce a avut parte de un incident nefericit în timp ce îşi mânca prânzul la şcoală. Băiatul a ajuns la spital cu două beţişoare chinezeşti înfipte în gât.

12 dec. 2014, 07:38

Astfel, Jun Chia a ieşit în pauză în timpul şcolii şi şi-a cumpărat mâncare. El a achiziţionat o porţie de tăiţei de la un fast-food de mâncare specifică asiatică, pentru care a primit şi două beţişoare. Micuţul se îndrepta spre clasă fugind, încercând în acelaşi timp să mănânce totul înainte să se răcească. Într-un moment de neatenţie, el a fost accidentat de părintele unuia dintre colegii săi care se afla pe scooter. În urma impactului, el a căzut la pământ şi beţişoarele i s-au înfipt în gât, potrivit Mirror.

Citeşte şi Tragica poveste a unei tinere care arată ca o femeie 70 de ani din cauza unei boli bizare: Am îmbătrânit rapid

Conducerea şcolii a chemat imediat o ambulanţă, iar elevul a fost dus de urgenţă la spital. Medicii i-au făcut mai multe radiografii şi au constatat cu uimire că beţişoarele nu i-au cauzat nicio rană care să îi pună în pericol viaţa, fiind extrem de norocos. Cu toate acestea, deoarece beţişoarele erau din metal, există riscul apariţiei unei infecţii, acesta fiind şi motivul pentru care se află sub observaţia doctorilor.

Citeşte şi CANIBALISM MATERN. Cum au găsit medicii o FEMEIE care născuse recent IMAGINI ŞOCANTE