Eleva de media 10 Ana Maria Leagăn, o poveste exemplară la Evaluarea Naţională 2020 Iaşi

Eleva Ana Maria Leagăn vine din micul orășel Hârlău, de la marginea județului Iași. Tânăra a demonstrat astfel că, fie și în condițiile dificile de învățare de anul acesta, a fost capabilă să-și mențină ambiția și eforturile la cote ridicate, astfel că a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională. 

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 06:19
Eleva de media 10 Ana Maria Leagăn, o poveste exemplară la Evaluarea Naţională 2020 Iaşi

Ana Maria Leagăn provine dintr-o familie normală care trăiește în micul orășel Hârlău din județul Iași. De-a lungul celor patru ani de gimnaziu, derulați la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Hârlău, Ana Maria Leagăn a dat dovadă de implicare, inspirație și multă muncă la școală. Profesorii sunt mândri de performanța aparte a absolventei de clasa a VIII-a, scrie BZI.ro.

Citeşte şi: Iniţial, o eleva din Suceava a luat 5,90 la Evaluarea Naţională, după contestaţie viaţa ei s-a schimbat radical

„Mă bucur nespus pentru rezultatul obținut. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au contribuit la reușita mea, în primul rând domnului diriginte Gheorghe Oancea – profesor de Matematică, și doamnei profesoare de Limba și literatura română Mirela Iancu. Încă nu-mi vine să cred că această provocare s-a finalizat cu maxim succes. În pregătirea pentru examen a fost nevoie nu numai de studiu propriu-zis, ci și de curaj, stăpânire a emoțiilor, îndrumare și concentrare. Mă bucur și pentru colegii mei care, de asemenea, au obținut rezultate foarte bune și țin să îi felicit pe această cale. Sfatul meu pentru generațiile viitoare este să privească cu încredere spre cele mai înalte ținte și să aibă certitudinea că munca și seriozitatea sunt întotdeauna răsplătite pe deplin!”, mărturisește Ana Maria Leagăn, elevă cu media 10 la Evaluarea Națională 2020 Iași, potrvit BZI.ro.

Deocamdată, absolventa nu a decis ce va face pe viitor și se bucură de o binemeritată perioadă de liniște după efortul depus la examenul național. Profesorul Gheorghe Oancea, dirigintele elevei de 10 Ana Maria Leagăn, a mărturisit modul în care au fost obținute aceste rezultate și care este secretul performanțelor elevilor de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Hârlău.

Citeşte şi: Situaţie dramatică la o şcoală din Olt. Niciun elev nu a luat peste 5 la Evaluarea Naţională

„Mă bucur, alături de elevii mei, de frumoasele rezultate obținute anul acesta la examenul de Evaluare Națională. Faptul că ne-am clasat pe locul cinci pe județ ne onorează și ne arată că, la Colegiul Național «Ștefan cel Mare» Hârlău, se realizează o muncă de calitate, iar aceste rezultate nu sunt întâmplătoare, ele vin în urma muncii depuse de acești elevii pe parcursul celor patru ani de gimnaziu. Bucuria este și mai mare dacă ne gândim și la faptul că, anul acesta, eleva Ana Maria Leagăn a obținut media 10 și se află printre elevii de 10 ai județului Iași. Prin aceste rezultate se dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că și Colegiul Național «Ștefan cel Mare» din Hârlau se află în elita școlilor din județul Iași”, declară Gheorghe Oancea, profesor de Matematică și dirigintele clasei din care face parte și eleva de 10 Ana Maria Leagăn.

De asemenea, prof. Aurel Neicu, directorul Colegiului Național 2Ștefan cel Mare” din Hârlău, a ținut să remarce, prin munca colegilor profesori, a elevilor și părinților performanța rezultatelor la Evaluarea Națională 2020.

Citeşte şi: A reuşit să-şi ducă şcoala în top după ce a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională! Care este secretul Mariei

„Pentru prima oară în existența sa, Colegiul Național Ștefan cel Mare din Hârlău este onorat să anunțe rezultatul deosebit obținut de eleva Ana Maria Leagăn, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională. Ea a demonstrat astfel că, fie și în condițiile dificile de învățare de anul acesta, a fost capabilă să-și mențină ambiția și eforturile la cote ridicate, confirmând prin acest rezultat meritoriu și mediile pe care le-a obținut în anii anteriori.

Ocupăm și un loc V la nivelul județului Iași, iar ultima medie obținută de un elev de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională în colegiul nostru, după contestații este de 9.07. Vreau să remarc modul în care colectivul de cadre didactice de la clasa a VIII-a a îndrumat elevii, cu o mențiune aparte pentru prof. Mirela Iancu, profesor de Limba și literatura română și prof. Gheorghe Oancea, profesor de Matematică și dirigintele clasei de unde provine Ana Maria Leagăn”, a declarat prof. Aurel Neicu.