Elicopter prăbuşit în Germania, toţi pasagerii au murit. Imagini cu momentul impactului VIDEO

Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria.

17 oct. 2021, 18:38
Elicopter prăbuşit în Germania, toţi pasagerii au murit. Imagini cu momentul impactului VIDEO

Elicopter prăbuşit în Germania. Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa.

Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter şi încă nu a fost găsită.

O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața din cauza unui selfie. Femeia a alunecat de pe un pod celebru și s-a prăbușit 59 de metri în gol!
Anchetatorii încearcă să stabilească unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla şi câte persoane se aflau la bord.

Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria. Cauza accidentului nu este clară.

Morţi, răniţi şi case distruse, în SUA, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un liceu. VIDEO

Elicopter prăbuşit în Germania, VIDEO cu momentul impactului: 

 

Fragmente din epava elicopterului sunt împrăştiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei de la faţa locului. El nu a reuşit să furnizeze nicio informaţie privind identitatea celor care au murit.

Numeroşi angajaţi ai serviciilor de urgenţă sunt prezenţi la faţa locului. „Situaţia este foarte deprimantă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit datelor furnizate de Biroul german pentru investigarea accidentelor aeriene, accidentele de elicopter sunt rare.

Anul trecut a înregistrat patru accidente în care au fost implicate elicoptere civile în Germania, dar niciunul nu s-a soldat cu decese sau răniţi grav.