Eliminare șoc la Survivor România 2023! Nimeni nu se aștepta ca acest Faimos să plece din competiție

O nouă eliminare la Survivor România. Un Faimos important a părăsit competiția în ediția difuzată seara trecută.

16 mart. 2023, 10:54
Eliminare șoc la Survivor România 2023! Nimeni nu se aștepta ca acest Faimos să plece din competiție
DOC a fost eliminat de la Survivor România

Dan Pavel a anunțat în ediția din 15 martie a emisiunii Survivor România cine este Faimosul care a părăsit competiția.

Înainte de asta, Ionuț Iftimoaie a subliniat faptul că, la fel cum s-a retras din sport, la finalul acestei competiții se va retrage și din viața publică.

„Aceasta este ultima mea emisiune, după care o să aleg să mă retrag 100% la viața privată”, a spus Iftimoaie înainte de a afla dacă el, Ada sau DOC vor părăsi competiția.

În timpul consiliului, care a fost unul tensionat și plin de emoții, prezentatorul Survivor România a anunțat că DOC este cel care pleacă acasă.

Citește și: Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

„Concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară, în acest Consiliu de Eliminare, este DOC”, a anunțat Daniel Pavel.

Eliminare grea la Survivor România

„De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea. și nu numai. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat”, 

a declarat DOC.

Citește și: Acuzații de furt la Survivor România. Două Războinice s-au certat pentru o pereche de chiloți: „Mi-a mai luat din lucruri”

Faimosul a părut ușurat la aflarea veștii că va pleca acasă și a avut de spus numai cuvinte frumoase la adresa echipei sale. La plecare i-a îmbrățișat chiar și pe Ada și Kamara, doi coechipieri cu care a avut mai multe dispute.

„Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai. Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat așa.

Credeți-mă că tumultul sufletesc era destul de unbearable (n.r. insuportabil) în ultimele două săptămâni. Nu mai știam să fac față”, a mai precizat DOC.