Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a făcut performanță la Bacalaureat. Ce medie a obținut adolescenta și la ce facultate vrea să dea

Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, a susținut, de curând, examenul de Bacalaureat. Adolescenta a fost șefă de promoție și la ultimul examen din liceu a excelat. Iată ce note a luat!

29 iun. 2022, 09:28
Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a făcut performanță la Bacalaureat. Ce medie a obținut adolescenta și la ce facultate vrea să dea

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, ei chiar are de ce să fie mândră. Ce medie a obținut tânăra și ce facultate va urma. Adolescenta a trecut cu bine peste unul dintre cele mai importante momente din viață, cu note foarte mari.

Eliza a luat note foarte mari la Bac. Iată la ce facultate vrea să dea

Întrebată, dacă are emoții la Bac, Eliza Iliescu spunea că nu își face deloc griji, și că este extrem de pregătită, lucru care s-a și văzut acum, în notele obținute.

Citește și: Eliza, fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție la absolvirea liceului. Se va înscrie la două facultăți: „Am decis să urmez modelul mamei”

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat mama adolescentei, Adriana Iliescu, pentru impact.ro.

Așadar, Eliza Iliescu a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie de peste 9,50. Femeia chiar are cu cine să se mândrească, cu atât mai mult cu cât, fiica ei vrea să îi calce pe urme și să urmeze, cel mai probabil, o carieră în învățământ.

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți”

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea.”, a spus femeia, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Citește și: Cine este tatăl Elizei Iliescu. Ce ştie adolescenta despre acesta

Eliza Iliescu ar urma să urmeze cursurile Facultății de Litere, dar în paralel ar urma să urmeze și cursurile unei a doua facultăți, cel mai probabil cea de Filosofie.

 


loading...