Ellie White este în CULMEA fericirii! A aflat SEXUL celui de-al doilea COPIL. FOTO

Ellie White se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său. Însărcinată în cinci luni şi jumătate, artista a mers recent la un control medical de rutină, unde spre surprinderea sa a aflat şi sexul bebeluşul ei.

RomaniaTV.net
13 feb. 2015, 14:11

Ellie White este însărcinată pentru a doua oară, iar acest lucru o face să fie cea mai fericită femeie din lume. Pentru că sarcina presupune numeroase controale medicale şi o atenţie sporită din partea viitoarei mămici, artista a mers recent la un control de rutină. În cadrul aceluiaşi control, Ellie White a aflat că de data aceasta va fi mămică de fetiţă.

Cum fericirea a fost mare, Ellie White a postat pe un cont de al său socializare câteva fotografii cu ecografia făcută la controlul medical, dar şi un scurt text în care îşi prezenta fericirea.

Ellie White, ÎNSĂRCINATĂ la -14 grade. „Nu mi-am simţit degetele până a doua zi” FOTO

„”Este fetiţă!”, mi-a spus doamna doctor în timp ce toţi ne uitam pe ecranul aparatului de ecografie. Ochii mi s-au umezit instantaneu! Deşi mă aflu la a doua sarcină, am fost compleşită de mari emoţii, aproape totul este diferit… toate trăirile sunt schimbate faţă de ceea ce am simţit la Mihăiţă.

L-am strâns pe Doru de mână și am zâmbit fericită, credeam că am tot ce îmi doresc, însă acum viitorul a început să capete pentru mine un contur mult clar, parcă totul se așează așa cum trebuie”, a fost mesajul lui Ellie White de pe blogul său.

Citeşte şi  Ellie White, experienţă TRAUMATIZANTĂ în Spania. A fost la un pas să piardă copilul