Elon Musk, despre George Soros: „Urăște umanitatea. Vrea să erodeze structura civilizației’

Directorul general al Tesla, Elon Musk, l-a atacat pe miliadarul George Soros, după ce acesta din urmă a cumpărat şi mai multe acţiuni la Tesla. Ca de obicei, Musk nu a explicat motivul acestui atac.

17 mai 2023, 08:55
Elon Musk, despre George Soros: „Urăște umanitatea. Vrea să erodeze structura civilizației’

Elon Musk a făcut o comparație între Soros și Magneto, celebrul personaj de benzi desenate din X-Men, care putea genera și controla câmpurile magnetice.”Soros îmi amintește de Magneto”, a scris Musk pe Twitter.

Reacţia lui Elon Musk vine după ce George Soros a cumpărat 42.000 de acțiuni ale Tesla în 2022 și acum și-a majorat participația la 132.000 de acțiuni

Citeşte şi Klaus Iohannis: Rusia este o ameninţare majoră la adresa sistemului nostru democratic

După apariţia postării, jurnalistul Brian Krassenstein a comentat : „Fapt amuzant: experiențele lui Magneto în timpul Holocaustului, ca supraviețuitor, i-au modelat perspectiva, precum și profunzimea și empatia. Soros, de asemenea supraviețuitor al Holocaustului, este atacat non-stop pentru bunele sale intenții, pe care unii americani le consideră rele doar pentru că nu sunt de acord cu această afiliere politică.”

Iar Musk a insitat și a răspuns: „Presupuneți că sunt intenții bune. Ele nu sunt. El vrea să erodeze însăși structura civilizației. Soros urăște umanitatea”.

Citeşte şi Ramzan Kadîrov a plătit 18.000 de dolari pentru a-și recupera calul preferat: „E doar mărunțiș”. Liderul cecen a fost ajutat de spioni ucraineni

De altfel, George Soros este cunoscut pentru faptul că profită de pe urma crizelor financiare și sociale pe care le creează.  Printre altele, Soros este cunoscut și sub numele de „Omul care a spart Banca Angliei”. El a vândut în lipsă lire sterline în valoare de 10 miliarde de dolari, ceea ce i-a adus un profit de 1 miliard de dolari, în timpul crizei financiare britanice, din 1992.