Elon Musk, previziuni pentru 2022: criptomonede, umanoizi şi alte droguri

Privind spre viitor, miliardarul preconizează că umanoizii robotici vor face parte în curând din viața noastră.

05 ian. 2022, 14:34
Elon Musk, previziuni pentru 2022: criptomonede, umanoizi şi alte droguri

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a oferit previziunile sale pentru anul 2022 în timpul unei discuții de o oră la Conferința CODE 2021 din Los Angeles, potrivit Marca.

Elon Musk a discutat o serie de probleme, care, în opinia sa, vor ieși în evidență pe parcursul acestui an.

În opinia sa, criptomonedele vor deveni tot mai populare în întreaga lume, întrucât a susținut că aceste monede sunt mai fiabile decât cele actuale, deoarece sunt controlate de o rețea.

Apare un nou tip de combustibil. Elon Musk a făcut anunțul: Începem un program pentru a elimina CO2 din atmosferă!
CEO-ul Tesla a abordat cererea de energie ca pe o altă potențială problemă, prezicând că cererea de energie se va dubla în câțiva ani. Elon Musk a sugerat alternative care sunt deja luate în considerare, cum ar fi energia nucleară.

Drogurile a fost, de asemenea, un subiect pe care Elon Musk l-a abordat, CEO-ul Tesla susținând că atât societatea, cât și sistemul juridic vor fi mai permisivi cu consumul de substanțe psihoactive.

Privind spre viitor, miliardarul preconizează că umanoizii robotici vor face parte în curând din viața noastră.

Elon Musk a încheiat subliniind relevanța tehnologiei sale Starlink în viitor, întrucât spune că internetul prin satelit va fi esențial pentru a oferi oamenilor din zonele rurale acces la internet la viteze mari de conectare.

Elon Musk, ales Personalitatea Anului 2021 de revista Time. „Cel mai bogat om din lume nu deține o casă și recent și-a vândut averea”
Acțiunile companiei Tesla au crescut cel mai mult în prima zi a anului de cotații bursiere, după ce livrările din trimestrul al patrulea au stabilit un nou record. Toate așteptările pieței au fost depășite, iar Elon Musk și-a manifestat bucuria în stilul caracteristic, pe Twitter. Acțiunile companiei au crescut cu 9 la sută, luni, la deschiderea pieței americane.

Bill Gates, anunţ de ultimă oră despre pandemia de Covid-19. Ce se va întâmpla cu omenirea în 2022

Bill Gates crede că virusul va ajunge la un nivel similar cu cel gripal, până la jumătatea anului viitor. Totuși, în cazul în care apare o nouă tulpină agresivă, fondatorul Microsoft susține că situația s-ar schimba în rău. „Ratele de deces și de infectare ar trebui să scadă destul de dramatic. Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere”, a declarat Bill Gates.


loading...
Partenerii noștri