Elon Musk şi-a pus la vânzare încă cinci case! Proprietăţile din California valorează 97,5 milioane de dolari

Elon Musk şi-a pus încă cinci proprietăţi din California la vânzare, după aproape două săptămâni după ce a promis că îşi va vinde toate bunurile materiale. Proprietăţile valorează 97,5 milioane de dolari. 

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 20:03
Elon Musk şi-a pus la vânzare încă cinci case! Proprietăţile din California valorează 97,5 milioane de dolari

Într-o serie de tweet-uri postate de pe 1 mai, fondatorul Tesla a anunțat că intenționează să vândă „aproape toate bunurile fizice”.

„Nu voi mai deține nicio casă”, a scris Musk, iar după doar câteva zile acesta şi-a scos la vânzare două proprietăți în valoare de 39,5 milioane de dolari.

Miercuri, Musk a pus la vânzare alte cinci case. Patru dintre casele din Los Angeles au fost listate cu un preț cerut de 62,5 milioane dolari. Casele sunt descrise pe Zillow drept „un proiect pentru marele gânditor, conceput pentru a prezenta una dintre cele mai bune vederi din Los Angeles – de la oraș la ocean și nu numai”.

Citeşte şi: Elon Musk îşi vinde două dintre proprietăţile din Los Angeles. Şeful Tesla nu vrea să mai deţină case

De asemenea, Zillow a menționat că „datorită limitărilor de listare, specificații suplimentare pentru fiecare casă în parte, precum și informații despre proiectul în ansamblu, vor fi puse la dispoziție la cererea cumpărătorilor calificați”.

Cea de-a cincea casă, situată în Hillsborough, California, a fost listată la 35 de milioane de dolari. Musk a achiziționat casa din Hillsborough în iunie 2017 pentru 23,3 milioane de dolari. Conacul de 16.000 mp are 10 dormitoare, 10 băi, o piscină, o sală de bal, o sală de mese pentru banchete și un carport cu 8 mașini.

Pe 4 mai, Musk a listat proprietatea sa din Bel Air, cu vedere la Bel Air Country Club. Reședința, care a fost achiziționată de Musk în 2012 pentru 17 milioane de dolari, a fost listată la Zillow pentru 30 de milioane de dolari.

Citeşte şi: Băieţelul nou-născut al magnatului Elon Musk va primi un nume de botez imposibil de pronunţat

Conacul de 16.251 mp dispune de șase dormitoare, 11 băi, o bibliotecă cu două etaje, piscină și un teren de tenis. De asemenea, are o sală de gimnastică, o piscină, o crama, o livadă de fructe și un garaj cu cinci mașini.

A doua casă a fost listată cu 9,5 milioane de dolari și a fost deținută de regretatul actor Willy Wonka, Gene Wilder, care a murit în 2016. Are cinci dormitoare, 5 băi, o piscină ovală și o cabană privată.