Elvis ar fi împlinit 77 de ani. Vezi cum a fost serbat Regele Rock’n’Roll-ului la Mioveni VIDEO

Atmosferă incendiară într-un club din Mioveni. Valentin Mogoaşă, cel mai înfocat fan al lui Elvis Presley din România, a dat petrecere în cinstea “Regelui Rock în Roll”, care azi ar fi împlinit 77 de ani.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 11:00
Elvis ar fi împlinit 77 de ani. Vezi cum a fost serbat Regele Rock’n’Roll-ului la Mioveni VIDEO

Aşa a început petrecerea în onoarea lui Elvis Presley, organizată de sosia din Mioveni. Invitaţii au fost primiţi ca la arenele romane.
Îmbrăcat cu un costum – copie fidelă a celui purtat de rege, Elvis de Mioveni a încercat să recreeze atmosfera unui concert al idolului său.

„Am adus un umil omagiu celui care a fost şi va ramane regele rock and roll-ului. A dost un dar de preţ lăsat de Dumnezeu nouă, celor care l-am iubit şi l-am păstrat in inimile noastre. Rest in peace King”, a spus Valentin Mogoaşă, sosia din Mioveni a lui Elvis Presley.

Elvis de la Mioveni a comandat două torturi în cinstea regelui. Unul, de ciocolată, în formă de chitară, pe care l-a tăiat pentru public şi al doilea, cu chipul lui Elvis. Valentin Mogoaşă ştie să cânte peste o sută de melodii ale lui Elvis şi spune că este fanul cântăreţului de la 13 ani.