Elvis, fratele lui Emi Pian, rupe tăcerea la şase luni de la uciderea celebrului interlop. „Te aperi și te duci la pușcărie!”.

Elvis Pian a vorbit despre ultimele şase luni din viața familiei sale, după moartea fratelui său, Emi. Deşi mulți au spus că Duduienii vor avea mari probleme după tragedia din luna august, lucrurile merg foarte bine pentru cuncoscutul clan interlop.

08 feb. 2021, 15:31
Elvis, fratele lui Emi Pian, rupe tăcerea la şase luni de la uciderea celebrului interlop. „Te aperi și te duci la pușcărie!”.

Elvis, fratele lui Emi Pian, rupe tăcerea! „Problemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe. Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea. Când e ceva să se întâmple, n-ai cum să eviți în viața asta. Destinul și soarta… nu te poți împotrivi lor. Dar să ne înțelegem, viața are continuitate, indiferent de ce probleme ai avea. Așa e omul, mergem înainte”, a spus Elvis Pian într-un live pe Facebook.

Elvis, fratele lui Emi Pian, rupe tăcerea

„Avea fratele meu o vorbă și o spun și eu acum: mergem înainte ca rușii. Pentru cei care credeau altceva: suntem nu bine, foarte bine! Când pierzi pe cineva drag și nu mai ai nimic de pierdut, atunci ești mai puternic ca niciodată. Vă spun din propria experiență a vieții. Sunt situații la care ești obligat să ripostezi oamenilor răi. Și în ziua de azi, când te aperi, îți aperi viața și familia, ajungi tu personajul cel rău. Ca să fie bine, trebuie să stai cu mâna ridicată și să fii tâlhărit, cam așa e acum viața. Eu, familia mea, frățiorii mei, suntem bine toți și lui Dumnezeu îi mulțumim pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă”, a mai spus Elvis Pian.

Primele imagini de la asasinarea lui Emi Pian. Ultimele clipe din viaţa interlopului

„Te aperi și te duci la pușcărie!”

Elvis Pian a mai precizat că familia lui a fost victima unor abuzuri de-a lungul timpului, iar Duduienii sunt judecați greșit de oameni care nu-i cunosc: „Legende, de unde? Nu legende, oameni suntem toți și nici unul nu putem să fim mai presus ca altul. Trăim în Apocalipsă, inconștienți. Epoca nebuniei și multă nedreptate pe pământul ăsta, mult neadevăr. Se fac abuzuri foarte mari, asta e situația. Nu vezi că hoțul strigă hoții? Noi, familia asta, suntem văzuți prost de oamenii care nu ne cunosc și își dau cu părerea de la distanță. Noi, frații ăștia care suntem nu am făcut și nu facem rău nimănui. Nu suntem tâlhari nici bătăuși, să căutăm bătai, discuții degeaba. Dar, vă spun realitatea, ești obligat în viața asta, indiferent ce ești puternic, slab, femeie, bărbat, polițist, avocat, infractor, orice… ești obligat să te aperi atunci când ești lezat. Că eu dacă vin să dau cuiva în cap, ăla ori o ia la fugă, ori încearcă să se apere. Și ca să poți să te aperi, cum faci? Și dacă tu vii la mine să mă lovești și eu te împing să pot să trec de tine și să-mi văd de drum, tu cazi, te lovești și te rănești la cap. Eu mă duc acasă și vine miliția a doua zi și te bagă la pușcărie. Cum o mai dai? Te aperi și te duci la pușcărie!”.

Nicolae Duduianu avea Covid-19. Tatăl lui Emi Pian a murit infectat cu virusul ucigaş