Emanuel Ungureanu: În Ministerul Sănătății ciudățeniile par să nu se mai termine!

Emanuel Ungureanu susţine că două angajate ale Ministerului Sănătăţii ţin cursuri, printr-o organizaţie privată, pentru alţi angajaţi din sistemul sanitar pe mulţi bani, în loc să le facă gratuit.

21 apr. 2021, 20:31
Emanuel Ungureanu: În Ministerul Sănătății ciudățeniile par să nu se mai termine!

Emanuel Ungureanu susţine în Ministerul Sănătăţii „ciudăţeniile par să nu se mai termine”. Deputatul USR-PLUS a dezvăluit că două angajate ţin cursuri în Poiana Braşov pentru alţi angajaţi din sistemul sanitar pe bani mulţi.

Emanuel Ungureanu: Sistemul sanitar nu poate să devină credibil cu funcționari de la vârful Ministerului Sănătății care nu-și fac datoria și care își bat joc de banii publici!

Citeşte şi EXCLUSIV Emanuel Ungureanu îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu în scandalul de la Spitalul Foişor. Cine sunt adevăraţii vinovaţi

„BOMBĂ!
Două angajate ale Ministerului Sănătății țin cursuri în Poiana Brașov pentru alți angajați din sistemul sanitar. Pe mulți bani.

Cele două sunt, Marieta Bărduț, o catastrofă care blochează cu lunile documentele pentru nevoile de reorganizarea ale unor spitale, iar cea de-a doua este Iuliana Costin (foto 4) o funcționară foarte importantă, șef Serviciu Resurse Umane, un om cheie în controlul numirilor unor manageri de spitale conectați prin tentacule la mediul politic.

În Ministerul Sănătății ciudățeniile par să nu se mai termine!

Iuliana Costin, repet,angajată a statului, s-a lipit de niște bani să prezinte personalului din sistemul sanitar, cursul “Resurse umane – Particularități ale sistemului sanitar”, cum altfel decât printr-o ORGANIZAȚIE PRIVATĂ, care vinde acest curs cu suma de 980 (cu tot cu TVA) plus cazare la un hotel din cele două menționate în anunț!
Adică în loc să organizeze Ministerul Sănătăţii un astfel de curs, online poate, gratuit, pentru sistemul public, duduia Iuliana Costin s-a gândit probabil să câștige un ban în plus de pe spinarea unor oameni din sistemul sanitar și așa văduvit de resurse.

Al doilea curs, realizat de “experta” în plimbat hârtii, Bărduț Marieta, se referă la structurile spitalelor în contextul pandemiei din 2021, curs susținut tot prin aceeași ORGANIZAȚIE PRIVATĂ!
Oare ce a păzit Marieta Bărduț în anul 2020?

De ce Marieta Bărduț și Iuliana Costin nu fac cursurile de pregătire pentru managerii de spitale, reprezentanți ai DSP urilor, a serviciilor de la Ambulanța, în sistem online, prin Ministerul Sănătății, fără să mai pună personalul medical la plată din buzunarul propriu sau din buzunarul statului?

Aștept din partea doamnei ministru al Sănătății Ioana Mihăilă acțiuni ferme de stopare a acestor practici și concedierea funcționarilor din Ministerul Sănătății care nu-și fac datoria sau care comit abuzuri! Sistemul sanitar nu poate să devină credibil cu funcționari de la vârful Ministerului Sănătății care nu-și fac datoria și care își bat joc de banii publici!”, a scris pe pagina de Facebook deputatul USR-PLUS.