Emil Boc, înjurat pe stadion, la derby-ul Clujului. Ce i-au „urat” suporterii primarului PNL

Emil Boc a provocat din nou furie în rândul românilor. Primarul Clujului a fost huiduit pe stadion, la derby-ul Clujului. 

22 aug. 2023, 09:08
Emil Boc, înjurat pe stadion, la derby-ul Clujului. Ce i-au „urat” suporterii primarului PNL

Fostul premier în timpul președinției lui Traian Băsescu a mers luni seara, 21 august, la meciul dintre U Cluj și CFR Cluj, 3-4.

Fanii celor de la CFR Cluj l-au înjurat în repetate rânduri pe primarul PNL, fost membru PDL.

Emil Boc, m… Emil Boc! Emil Boc, m… Emil Boc!”, au strigat suporterii.

Primarul Emil Boc a auzit scandările și a zâmbit.

Emil Boc, spectator la un meci de infarct la Cluj

A fost un meci nebun luni seara, între U Cluj și CFR Cluj. Gazdele au dominat partida, mai ales prima repriză, dar trupa lui Mandorlini a întors rezultatul, într-un mod spectaculos.

U Cluj, echipa susținută de către Emil Boc a deschis scorul prin Ianis Stoica, în minutul 10. Fostul atacant de la FCSB a punctat pentru 2-0 în minutul 38. U Cluj a avut mai multe șanse de a se distanța, dar CFR a înscris prin Otele în cel de-al treilea minut de prelungiri al primei reprize. Astfel, echipele au mers la vestiare cu 2-1.

Ceferiștii au punctat pentru 2-2 în minutul 56, prin Avounou, iar Ajeti a înscris pentru 2-3. Nistor a egalat din penalty, 3-3, iar Betancor a stabilit scorul final în minutul 82, 3-4.

Alexandru Chipciu, exasperat. Mesaj surprizător după derby-ul de la Cluj

Chipciu, căpitanul celor de la U, s-a arătat exasperat după meci.

„Sunt înflăcărat. Cred că o să ajung la demență sau Alzheimer în curând. Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare.

Nu știu ce e de făcut. Țip, mă agit ca nebunul. Sută la o sută o iau razna și trebuie să găsesc o soluție. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la cabine, băteam. Sunt momente din fotbal în care îți dai seama.

A fost o nebunie de meci, mi-e greu să fac o analiză. Când dădeam noi gol, dădeau și ei. A fost același scenariu ca la Craiova (n.r. FCU Craiova – U Cluj 3-4), doar că în favoarea lor acum.

Nu fac mișto sau caterincă, dar dacă continui să joc așa fotbal voi păți ceva”, a declarat Alexandru Chipciu, pentru Orange Sport.