Emilia Ghinescu are un corp de invidiat la vârsta de 43 de ani. Frumoasa interpretă de muzică populară se antrenează intens în sala de fitness.

Emilia Ghinescu s-a apucat serios de sport, iar rezultatele sunt vizibile, cântăreața având un corp de invidiat la cei 43 de ani.
Bianca Bocioacă
27 sept. 2022, 14:14
Emilia Ghinescu are un corp de invidiat la vârsta de 43 de ani. Frumoasa interpretă de muzică populară se antrenează intens în sala de fitness.

Interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu merge tot mai des la sala de fitness, deoarece își dorește să arate din ce în ce mai bine, eforturile ei fiind pe măsură. Artista merge la sală de ceva timp, iar rezultatele nu au încetat să apară.

Aceasta a posta recent pe rețelele de socializare un video în care a lăsat la vedere corpul bine lucrat. Emilia Ghinescu este o femeie extrem de ambițioasă și face tot posibilul pentru a arăta din ce în ce mai bine. Ca acest lucru să devină realitate, femeia face eforturi adevărate și viziteazăă periodic sala de fitness.

Pe lângă videoclipul postat pe Instagram, aceasta a ținut să transmită și un mesaj, deoarece e conștientă că lumea tinde să fie invidioasă, de-a lungul timpului primind comentarii urâte și răutăcioase din partea internauților. Multe persoane i-au reproșat că are corpul unui bărbat și nu numai. Artista a precizat că, totuși, gura lumii nu o deranjează.

Citește și: Emilia Ghinescu arată senzaţional la 43 de ani. Interpreta de muzică populară a dezvăluit trucurile care o ajută să se menţină în formă

„M-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț sau nu. vă întrebați de ce? Sunt convinsă că vor exista din nou și din nou comentarii gen „Tu nu vezi că ai devenit un bărbat?”, „Ești urâtă!”, „Ești plină de operații!”. Ce să vedeți?! Ele nu mă afectează. Cei care fac sport știu ce vreau să spun. Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vot tot timpul să fie frumoase, pentru ele și pentru cineva anume! Vârsta este doar un număr! Referitor la comentariile urâte, Alin, antrenorul meu, a citat o replică absolut genială a lui arnold Shwarzenegger, atunci când un individ i-a spus „Ești urât! Nu aș vrea să ajung niciiodată ca tine”: „Stai liniștit! Nici n-ai să ajungi!”. Genial, nu?”, a scris Emilia Ghinescu pe contul de Instagram.

Citește și: Imagini incendiare cu Emilia Ghinescu! A fost surprinsă cu lenjeria intimă la vedere

Aceasta nu este singura schimbare din viața sa. În urmă cu un an, Emilia Ghinescu și-a anunțat fanii că va urma cursurile unei facultăți pentru a se angaja. Aceasta a ales Psihologia și își dorește să profeseze în acest domeniu, mai ales că pe perioada pandemiei, neavând evenimente, i-a fost extrem de greu să stea acasă.

„Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri. Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul. Pentru mine, statul acasă, făcutul mâncare și făcutul curățenie toată ziua nu era pentru mine’, a mărturisit Emilia Ghinescu, la Antena Stars, în urmă cu un an.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!