Emilia Ghinescu are un corp de invidiat la vârsta de 43 de ani. Frumoasa interpretă de muzică populară se antrenează intens în sala de fitness.

Emilia Ghinescu s-a apucat serios de sport, iar rezultatele sunt vizibile, cântăreața având un corp de invidiat la cei 43 de ani.

27 sept. 2022, 14:14

Interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu merge tot mai des la sala de fitness, deoarece își dorește să arate din ce în ce mai bine, eforturile ei fiind pe măsură. Artista merge la sală de ceva timp, iar rezultatele nu au încetat să apară.

Aceasta a posta recent pe rețelele de socializare un video în care a lăsat la vedere corpul bine lucrat. Emilia Ghinescu este o femeie extrem de ambițioasă și face tot posibilul pentru a arăta din ce în ce mai bine. Ca acest lucru să devină realitate, femeia face eforturi adevărate și viziteazăă periodic sala de fitness.

Pe lângă videoclipul postat pe Instagram, aceasta a ținut să transmită și un mesaj, deoarece e conștientă că lumea tinde să fie invidioasă, de-a lungul timpului primind comentarii urâte și răutăcioase din partea internauților. Multe persoane i-au reproșat că are corpul unui bărbat și nu numai. Artista a precizat că, totuși, gura lumii nu o deranjează.

Citește și: Emilia Ghinescu arată senzaţional la 43 de ani. Interpreta de muzică populară a dezvăluit trucurile care o ajută să se menţină în formă

„M-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț sau nu. vă întrebați de ce? Sunt convinsă că vor exista din nou și din nou comentarii gen „Tu nu vezi că ai devenit un bărbat?”, „Ești urâtă!”, „Ești plină de operații!”. Ce să vedeți?! Ele nu mă afectează. Cei care fac sport știu ce vreau să spun. Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vot tot timpul să fie frumoase, pentru ele și pentru cineva anume! Vârsta este doar un număr! Referitor la comentariile urâte, Alin, antrenorul meu, a citat o replică absolut genială a lui arnold Shwarzenegger, atunci când un individ i-a spus „Ești urât! Nu aș vrea să ajung niciiodată ca tine”: „Stai liniștit! Nici n-ai să ajungi!”. Genial, nu?”, a scris Emilia Ghinescu pe contul de Instagram.

Citește și: Imagini incendiare cu Emilia Ghinescu! A fost surprinsă cu lenjeria intimă la vedere

Aceasta nu este singura schimbare din viața sa. În urmă cu un an, Emilia Ghinescu și-a anunțat fanii că va urma cursurile unei facultăți pentru a se angaja. Aceasta a ales Psihologia și își dorește să profeseze în acest domeniu, mai ales că pe perioada pandemiei, neavând evenimente, i-a fost extrem de greu să stea acasă.

„Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri. Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul. Pentru mine, statul acasă, făcutul mâncare și făcutul curățenie toată ziua nu era pentru mine’, a mărturisit Emilia Ghinescu, la Antena Stars, în urmă cu un an.