Emma Răducanu, dezvăluiri-șoc! Motivul pentru care își dorește să nu fi câştigat US Open. ”Am avut o mulțime de eșecuri”

Emma Răducanu, fosta campioană la US Open, și speranța tenisului mondial, și-a uluit fanii atunci când a declarat că își dorește să nu fi câștigat turneul de Grand Slam.

19 iun. 2023, 23:14
Emma Răducanu, dezvăluiri-șoc! Motivul pentru care își dorește să nu fi câştigat US Open. ”Am avut o mulțime de eșecuri”
Emma Răducanu, dezvăluiri-șoc! Motivul pentru care își dorește să nu fi câştigat US Open. ”Am avut o mulțime de eșecuri”

Emma Răducanu, dezvăluiri-șoc! Motivul pentru care își dorește să nu fi câştigat US Open. Motivul pentru care tânăra tenismenă își dorește acest lucru este strict din cauza presiunii care a venit odată cu succesul și faima.

Citește și Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la întâlnirea cu regele Charles al III-lea. Cât a costat ținuta purtată de tenismenă

Emma Răducanu, dezvăluiri-șoc! Motivul pentru care își dorește să nu fi câştigat US Open

În 2021, Emma Răducanu, o tenismenă de doar 18 ani, apărută de nicăieri a câștigat US Open. Însă, din cauza unor multiple accidentări, tânăra speranță a tenisului nu am mai continuat seria succesului, ceea ce a pus o presiune foarte mare pe umerii săi.

Jucătoarea de atunci, în vârstă de 18 ani, a apărut de nicăieri pentru a câștiga cu stil turneul din 2021, fără să cedeze vreun set în cele nouă meciuri pe care le-a disputat înainte de finală, dar nu a mai continuat seria succesului, în parte și din cauza unor accidentări recurente.

„Acel moment de pe teren, când sărbătoream, am fost ca și cum aș schimba literalmente orice luptă din lume pentru acest moment(…) De atunci, am avut o mulțime de eșecuri, unul după altul. Sunt rezistentă, toleranța mea este mare, dar nu este ușor. Și uneori mă gândesc că mi-aș fi dorit să nu fi câștigat niciodată US Open(…)A trebuit să mă maturizez foarte repede. Când am câștigat eram extrem de naiv”, a declarat Emma Răducanu pentru Sunday Times.

Emma Răducanu a subliniat că victoria și laudele au lansat-o într-o lume necunoscută până atunci, nemiloasă și pavată de așteptări.

„Ceea ce am realizat în ultimii doi ani, turneul și tot ceea ce vine cu el, nu este un spațiu foarte plăcut, de încredere și sigur. Trebuie să fii în gardă, pentru că sunt mulți rechini acolo. Cred că oamenii din industrie, mai ales în cazul meu, pentru că aveam 19 ani, acum 20, mă văd ca pe un purceluș. A fost dificil de administrat. M-am ars de câteva ori. Am învățat, păstrează-ți cercul cât mai mic posibil”, a mai spus tenismena.

Anul acesta Emma Răducanu a ratat ediția a Openului Franței și va lipsi și de la Wimbledon, în timp ce se va recupera după o operație la încheieturile mâinilor și la gleznă.

„Durerea s-a intensificat vara trecută, după Wimbledon”, a spus ea. „Am început cu un nou antrenor și am fost foarte motivată să continui. Eram în suprasolicitare… și am continuat chiar și prin durere pentru că nu voiam să fiu percepută ca fiind slabă”, a mai spus sportiva.

Citește și Emma Răducanu a câștigat lozul cel mare. Cine este noul iubit miliardar al celebrei jucătoare de tenis