Emma Răducanu refuză contractele de publicitate: „Măcar o pereche de căști îmi pot permite acum”

Noua stea a tenisului mondial nu pare interesată, deocamdată, de partea financiară. Deşi ar putea obţine sume colosale din contractele de publicitate, Emma Răducanu vrea doar să-şi savureze victoria istorică.

13 sept. 2021, 09:28
Emma Răducanu refuză contractele de publicitate: „Măcar o pereche de căști îmi pot permite acum”

Emma Răducanu refuză contractele de publicitate. Tenismena de 18 ani, de origine română, a pus mâna pe un jackpot de 2,5 milioane de dolari după câștigarea US Open, 6-4, 6-3 în finala cu Leylah Fernandez. Experţii sunt de părere că adolescenta ar putea încasa sume și mai importante din contractele de publicitate. Potrivit presei britanice, doar Nike ar urma să îi ofere zeci de milioane de dolari în baza unui contract care ar urma să se întindă pe mai mulți ani.

Emma Răducanu refuză contractele de publicitate

Deocamdată, însă, banii nu reprezintă o prioritate pentru tânăra sportivă. Întrebată de jurnalişti dacă va da curs parteneriatelor de publicitate, Emma a răspuns printr-o glumă.

Citeste si CTP, vehement după victoria obţinută de Emma Răducanu la US Open. „Să o iubim pentru ce joacă, pentru cum este ca om. Nu pentru că e româncă, că nu e!”

E o glumă acum în echipa mea, deoarece înainte de primul meci din calificări mi-am pierdut căștile Airpods și, practic, alergam în jurul vestiarului cu trei minute înainte de a intra pe teren! Am încercat să le găsesc, dar n-am reușit! Mă gândeam în sinea mea: Știi ce, dacă voi câștiga acest meci îmi pot permite măcar o pereche de căști AirPods, a spus Emma Răducanu, amuzată, pentru ESPN.

Sportiva de origine română s-a îmbogățit peste noapte, ținând cont că până la US Open 2021 câștigase din tenis în jur de 300.000 de dolari. După finala de la New York, Emmei i-au intrat în conturi 2,5 milioane de dolari.

Citeste si Reacții la nivel mondial după ce Emma Răducanu a câștigat US Open 2021: Dacă muncești din greu și primești și o mână de ajutor poți reuși orice

Emma Răducanu, numărul 23 mondial

Reamintim că Emma Răducanu (loc 150 WTA) a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez (19 ani, loc 73 WTA), scor 6-4, 6-3 și a câștigat US Open 2021. Ea a devenit, astfel, numărul 23 mondial. Totodată, ea devine prima jucătoare din istorie care câștigă un turneu de Grand Slam, după ce a venit din calificări! Jucătoarea cu origini românești NU a pierdut niciun set la Flushing Meadows.

 

 


loading...