Eric Cantona, previziune apocaliptică după victoria Giorgiei Meloni. „Ne apropiem de Războiul Mondial!”

Eric Cantona (56 de ani) s-a arătat îngrijorat de situația globală după ce extrema dreaptă a câștigat alegerile în Italia.

28 sept. 2022, 19:38
Eric Cantona, previziune apocaliptică după victoria Giorgiei Meloni. „Ne apropiem de Războiul Mondial!”
Eric Cantona, previziune apocaliptică după victoria Giorgiei Meloni. "Ne apropiem de Războiul Mondial!"

Eric Cantona, previziune apocaliptică după victoria Giorgiei Meloni. Coaliția de dreapta condusă de partidul de extremă dreapta „Frații Italiei” a câștigat alegerile legislative organizate, duminică, în Italia. Cu o majoritate absolută în Parlament, Giorgia Meloni este așteptată să preia funcția de prim-ministru, aceasta urmând să formeze noul Guvern, dar și să devină prima femeie-premier din istoria Italiei.

Rareș Bogdan, despre victoria Giorgiei Meloni în Italia: ”Este un pericol real, pe care foarte mulți nu îl percep. Când se vor trezi cu balaurul la ușă vor înțelege”

„De mai bine de 10 ani, după criza financiară din 2008, după pandemia de Covid, Franța a devenit mai naționalistă. Nu numai Franța. Multe țări. Marea Britanie, Germania, Ungaria, Italia, Spania, peste tot. Pericolul e că dacă ne întoarcem în 1929, după prăbușirea Bursei, în 1933 Adolf Hitler a câștigat alegerile, apoi a fost un război mondial”, a declarat Eric Cantona într-un interviu pentru The Athletic. „Sper că nu va fi un Război Mondial. Dar suntem din ce în ce mai aproape cu fiecare zi”, a mai adăugat Eric Cantona.

George Simion, entuziasmat de victoria coaliţiei conduse de Giorgia Meloni: „AUR va fi pe primul loc la următoarele alegeri, pe modelul din Italia”

Eric Cantona este un fost fotbalist francez legendar, renumit pentru capriciile sale, adorat de toți fanii lui Manchester United, care l-au poreclit „Regele Eric” şi care l-au desemnat, în 2001, cel mai mare jucător din istoria clubului. După sfârșitul carierei sale de fotbalist a devenit actor, producător și regizor.