Eroii nu au vârstă! Un elev de 13 ani a salvat viața colegilor săi, după ce șoferița autobuzului a leșinat VIDEO

Eroii nu au vârstă și asta a dovedit-o un puști de doar 13 ani, care și-a salvat toți colegii de la tragedie, după ce șoferița care se afla la volanul autobuzului plin cu elevi a leșinat.

29 apr. 2023, 19:31
Eroii nu au vârstă! Un elev de 13 ani a salvat viața colegilor săi, după ce șoferița autobuzului a leșinat VIDEO
Eroii nu au vârstă! Un elev de 13 ani a salvat viața colegilor săi, după ce șoferița autobuzului a leșinat VIDEO

Un elev de 13 ani a salvat viața colegilor săi, după ce șoferița autobuzului a leșinat. Elevul a reușit să evite o catastrofă, după ce a preluat controlul volanului și a oprit autobuzul în mijlocul drumului.

Citește și Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește să dea Bacalaureatul: ”Are sute de cărți citite”

Un elev de 13 ani a salvat viața colegilor săi, după ce șoferița autobuzului a leșinat

Incidentul a avut loc miercuri, în orășelul Warren, din statul american Michigan, la scurt timp după ce autobuzul în care se aflau 60 de elevi de la Colegiul Carter din oraşul Warren a pornit către Detroit.

La un moment dat, șoferița care se afla la volanul autobuzului a început să se simtă rău și a leșinat, spre groaza copiilor care au început să se panicheze și să țipe.

Atunci elevul de doar 13 ani, pe numele său Dillon Reeves, dând dovadă de un curaj pe care nici măcar adulții nu îl au în astfel de situații, a preluat controlul volanului și a apăsat frâna, oprind în cele din urmă autobuzul și salvând cele 60 de suflete care se aflau în acel moment alături de el.

”Dillon Reeves a sărit de pe scaun, şi-a aruncat rucsacul, a alergat în partea din faţă a autobuzului, a apucat volanul şi a reuşit să frâneze, oprind autobuzul în mijlocul drumului”, a declarat Robert Livernois, responsabilul şcolilor publice din oraşul Warren, statul Michigan, în timpul unei conferinţe de presă.

Imediat după ce a oprit autobuzul tânărul erou le-a cerut colegilor săi să sune imediat după ajutor, iar la fața locului, a apărut imediat un echipaj de ambulanță care a preluat-o pe șoferița, ce în prezent este în stare stabilă.

”Reacţia acestui elev a făcut toată diferenţa”, a subliniat Robert Livernois.

Autoritățile locale au rămas impresionate de cât de repede a reușit puștiul să se mobilizeze și să evite o catastrofă.

”Dillon Reeves a evitat ceea ce ar fi putut fi un accident foarte tragic”, a scris consilierul municipal Jonathan Lafferty pe Facebook.

Povestea lui Dillon Reeves a făcut înconjurul lumii, iar oamenii din orășelul său natal l-au numit ”micul erou”.

Citește și Accident în lanț pe Autostrada A1. Șase autovehicule au fost grav avariate. Circulația a fost îngreunată şi s-a format coloană de maşini