Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește să dea Bacalaureatul: ”Are sute de cărți citite”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt doi părinți extrem de mândri de fiul lor Kadri, care la vârsta de doar 7 ani se pregătește să dea examenul maturității.

29 apr. 2023, 18:51
Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește să dea Bacalaureatul: ”Are sute de cărți citite”
Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește să dea Bacalaureatul: ”Are sute de cărți citite”

Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește să dea Bacalaureatul. Dana Nălbaru, soția actorului Dragoș Bucur și fosta solistă a trupei Hi-Q, a dezvăluit că băiețelul lor i-a uimit încă de mic cu inteligența sa.

Citește și Cum se înțeleg între ei cei nouă copii ai lui Cristi Borcea făcuți cu patru femei diferite. „Cu cât înaintează în vârstă cu atât problemele sunt mai mari”

Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește să dea Bacalaureatul

Fosta cântăreață spune că Kadri a învățat să scrie de la o vârstă foarte fragedă, iar la numai șase ani, citea câte o carte pe zi.

”Băiețelul meu este foarte tare. Are 7 ani și jumătate. (…) Băiețelul meu este deosebit. Sunt fericită că mi l-a dat Dumnezeu și învăț mereu lucruri de la el. Toți copiii mei sunt diferiți, Sofia, Roxana, Kadri. Fiecare are ceva special, dar Kadri, fiind atât de inteligent, este o provocare. Mereu vrea să învețe ceva nou și atunci ne provoacă și pe mine, și pe Dragoș. Știe fizică, chimie. E un copil tare de tot. Sofia (fiica cea mare- n.r.) are aproape șase ani de când învață acasă și Roxana (fetița adoptată de Dana și Dragoș- n.r.), doi ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de Bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți”, a povestit Dana Nălbaru, în podcastul lui Mihai Morar.

Dana Nălbaru a spus că fiul său are în aceste momente, sute de cărți citite, iar pentru ea și pentru soțul său este cea normal.

”O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal. E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea cinci ani când a început să studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a mai spus Dana Nălbaru.

 

Citește și Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț: ”M-a înșelat, e un om de nimic”