Este ciocolata mai bună decât sexul? Descoperă răspunsul care îţi va schimba părerea

Ciocolata bate sexul, cel puţin în Franţa, arată un sondaj. Tu ce ai alege dintre cele două variante seducătoare?

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 09:08
Este ciocolata mai bună decât sexul? Descoperă răspunsul care îţi va schimba părerea

Potrivit unui sondaj efectuat de Harris Interactive, femeile din Franţa consideră ciocolata mai plăcută decât sexul, primind 7,1 pe o scară de la 0 la 10, în timp ce sexul doar 6,7.

Există puţine lucruri în viaţă mai bune decât ciocolata, trebuie să recunoaştem, însă sexul nu se află printre ele? Sondajul a fost efectuat pe 1000 de persoane, atât femei, cât şi bărbaţi, şi se referea la sex, mâncare, plăcere şi fericire.

10 motive sa mananci ciocolata

Ambele sexe au răspuns că ciocolata oferă cea mai multă plăcere dintre toate alimentele, dar ce este interesant e că majoritatea femeilor (aproape 60%) a răspuns că mai degrabă ar renunţa la sex decât la ciocolată. La bărbaţi, în schimb, lucrurile nu stau la fel. Doar 39% dintre respondeţii de sex masculin preferă să renunţe la sex în favoarea mâncării.

Citeşte şi Ţi-e poftă de CIOCOLATĂ? Iată ce poate însemna

Ce mai merită menţionat este că 72% dintre respondenţi au spus că este mai rău să ai un partener prost la pat decât unul nepriceput în bucătărie. Poate acesta este motivul pentru care femeile ce au participat la sondaj preferă ciocolata în favoarea sexului?

Vezi daca este ciocolata mai buna decat sexul pe cosmopolitan.ro.