Este zi de doliu. S-a stins din viaţă un mare român

Publicat: Vineri, 14 Iunie 2019 21:58 // Actualizat: Luni, 17 Iunie 2019 10:02 // Sursa: romaniatv.net

Inginerul Mihai Radu Smocot, cel care a proiectat pasajul secret al Reginei Maria din Castelul Bran, a încetat din viață.

Inginerul Mihai Radu Smocot, cel care a proiectat pasajul secret al Reginei Maria din Castelul Bran, a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut public de oficialii obiectivului pe pagina oficială de Facebook. 

O prezentatoare tv A MURIT în urma luptei cu cancerul. Ce s-a întamplat cu ea deşi făcea TRATAMENT

Inginerul Mihai Radu Smocot este unul dintre cei mulți specialiști care au făcut posibilă modernizarea subterană a obiectivului. Tunelul Timpului, care fascinează orice român, există, crește și se dezvoltă pe măsura inteligenței și creației pe care oamenii le-au transferat în tehnologie.

Anunţul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a Castelului Bran: "A pășit fără de întoarcere, întru odihna veșnică, în Tunelul Timpului, ing. Mihai Radu Smocot, structuristul care a gândit stabilitatea și soliditatea stâncii Castelului Bran. Prin profesionalismul său, a făcut posibile trăinicia și bucuria experienței Tunelului Timpului.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!" 

Daniela a murit la 23 de ani după ce amicii de beţie i-au dat foc VIDEO ŞOCANT

Castelul Bran este cel mai vizitat, dar şi cel mai profitabil obiectiv turistic din România. În 2017 a fost depăşit pragul de 1 milion de vizitatori. 60% dintre vizitatori sunt turişti străini, atraşi în principal de mitul Dracula, relatează adevarul.ro.


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a murit castelul Bran doliu romania Mihai Radu Smocot Regina Maria
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H