Estompează ridurile cu această mască

Cauți o mască de față naturală care să estompeze ridurile? Dacă da, atunci ar trebui să încerci masca facială pe bază de măr, aloe vera și struguri, care este ușor de preparat, cu ingrediente pe care deja le ai în bucătărie și care este foarte eficientă.

07 iun. 2017, 08:25
Estompează ridurile cu această mască

Măștile de față preparate chiar de noi în casă sunt cea mai bună metodă alternativă pentru protejarea, hrănirea și revitalizarea aspectului pielii. Preparate din ingrediente naturale și fără agenți chimici agresivi, acestea sunt bogate în substanțe nutritive și proprietăți hidratante, care vor reduce liniile fine, ridurile și petele. Deoarece rezultatele nu sunt vizibile imediat, masca trebuie aplicată de mai multe ori.

Masca facială cu măr, struguri și aloe vera

Ai nevoie de:

– 1 măr verde

– ¾ de cană de struguri

– ½ de cană de gel de aloe veraâ

Mod de preparare și aplicare:

Spală mărul și strugurii. Taie mărul în felii subțiri, lasă-le cu coajă și pune-le în vasul blenderului. Apoi, taie strugurii pe jumătate și adaugă-i în vas împreună cu gelul de aloe vera, pe care-l extragi dintr-o plantă.

Procesează cele trei ingrediente până obții o pastă. După care, toarn-o într-un pahar și depoziteaz-o în frigider.

Sfat: Testează masca înainte de a aplica direct pe piele. În acest fel, îți dai seama dacă vor exista efecte adverse sau nu, dar și dacă ingredientele folosite sunt potrivite pentru tipul tău de piele.

Seara, după ce ai îndepărtat machiajul și pielea feței este curată, aplică un strat subțire de mască pe întreaga suprafață a feței, dar și pe gât. Las-o să acționeze 20-30 de minute, apoi clătește cu apă călduță și șterge pielea cu un prosop curat și moale.

Pune restul de pastă în frigider și folosește-o pe parcursul a trei seri. Repetă tratamentul facial de cel puțin trei ori pe săptămână. 

Încearcă și câteva măști faciale care întineresc pielea cu 10 ani!