Eugen Nicolicea, propus ministrul Justiţiei, a făcut Dreptul la Spiru Haret, forma de Învăţământ la Distanţă, la 50 de ani

Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru Ministerul Justiţiei, este deputat din 1992. Membru în Comisia juridică, unde face şi avizează legi, Nicolicea a făcut Dreptul la o facultate particulară, forma de Învăţământ la Distanţă, la vârsta de 50 de ani.

RomaniaTV.net
17 apr. 2019, 13:23
Eugen Nicolicea, propus ministrul Justiţiei, a făcut Dreptul la Spiru Haret, forma de Învăţământ la Distanţă, la 50 de ani

Eugen Nicolicea este absolvent a două facultăţi, Electronica şi Dreptul, potrivit CV-ului.

Adevărul.ro a dezvăluit că Nicolicea a făcut Dreptul când avea 50 de ani, la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Învăţământ la Distanţă”.

Născut în 1956, Nicolicea era student în anul III la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, în anul 2008.

El este deputat din 1992, în Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi şi Comisia pentru regulament.

Potrivit declaraţiei de avere, Eugen Nicolicea are un teren în Bucureşti, o garsonieră, un apartament şi o casă tot în Bucureşti, trei maşini şi o barcă cu motor.

În conturi,Nicolicea are peste 400.000 de lei, 25.000 de euro şi 20.000 de dolari.

Dragnea despre Nicolicea: Ştie procedurile, e riguros. E un om în care tot partidul are foarte multă încredere

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a afirmat miercuri că Eugen Nicolicea, propus să preia Ministerul Justiţiei, ştie procedurile, are cunoştinţe juridice foarte bune, este foarte riguros, iar partidul are ”foarte multă încredere” în el.

„Este o propunere foarte bună. Este un om care ştie procedurile, care are cunoştinţe juridice foarte bune, care este foarte riguros şi în care tot partidul are foarte multă încredere”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat despre suspiciunile legate de certificatul de revoluţionar obţinut de Nicolicea şi de facultatea absolvită de acesta, Dragnea a spus: „Există nişte suspiciuni la nivelul opiniei publice pentru faptul că Parchetul General nu vrea să ia nicio decizie, nicio măsură în cazul furturilor de case al familiei Iohannis. Mi-au spus nişte oameni din opinia publică”.

PSD i-a retras miercuri sprijinul politic ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, în şedinţa CEx. Eugen Nicolicea este propus să preia portofoliul Justiţiei. PSD se aşteaptă ca preşedintele Iohannis să refuze numirea lui Nicolicea şi ia în calcul varianta restructurării guvernului. Totuşi, premierul Viorica Dăncilă va încerca întâi varianta remanierii şi va trimite propunerile de înlocuire a miniştrilor la Cotroceni.

Citeşte şi: Toader, înlocuit cu Nicolicea. Dăncilă: Aştept demisia lui Toader. Dragnea: Doamna prim ministru va trimite propunerile preşedintelui