Eugen Teodorovici, atac dur la adresa lui Ciolacu: „Majoritatea colegilor din partid sunt dezamăgiţi”

Fostul ministrul al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa conducerii partidului din care face parte, argumentând că majoritatea colegilor lor sunt dezamăgiţi şi că este nevoie de o reformă a clasei politice, care nu se poate face fără reforma PSD.

RomaniaTV.net
14 iun. 2020, 06:55
Eugen Teodorovici, atac dur la adresa lui Ciolacu: „Majoritatea colegilor din partid sunt dezamăgiţi”

„Clasa politică din România se va reforma atunci când PSD-ul se va reforma‼️ PSD a devenit în ultima vreme un acronim foarte des întâlnit în discursurile plictisitoare ale unui preşedinte plictisit. #PSD este răul absolut pentru unii, este indiferenţă sau inerţie politică pentru alţii şi, pentru foarte mulţi români, este SINGURUL partid care a adus echilibrul necesar între măsurile de stimulare a #economiei şi cele de #protecţiesocială‼️

Citeşte şi: Marcel Ciolacu crede că Guvernul modifică numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID în funcţie de interese

Uimire? Surprindere? În mod sigur, dezamăgire. Da, dezamăgire‼️Este vorba de sentimentul pe care îl trăieşte nu doar majoritatea colegilor din partid în ultima perioadă, cât şi românii care mai au aşteptări şi speranţe de la clasa politică.

Este aşteptarea românilor ca cel mai mare partid din România să-i sprijine, să-i reprezinte cu adevărat şi să aibă capacitatea de a impune o #conduităpoliticămodernă”, susţine Teodorovici.

Potrivit acestuia, „Românii aşteaptă … şi PSD, prin liderii săi, TREBUIE să ia atitudine în faţa încălcării grosolane a drepturilor constituţionale de către un preşedinte vădit aservit intereselor politice de partid.

Citeşte şi: Preşedintele PSD „S-ar putea să fie un act patriotic depunerea unei moţiuni de cenzură”

Din păcate, Guvernele Orban au fost votate în Parlament fără NICIO ezitare. O dată, de două ori şi ori de câte ori a fost nevoie invocând responsabilitatea. Despre ce responsabilitate este vorba când, intenţionat, laşi ţara la cheremul unor cheflii aroganţi şi incompetenţi??

#Insist să cred şi să sper că forţa unui partid, că forţa PSD-ului va continua prin unitatea tuturor membrilor şi simpatizanţilor săi, şi nu prin poziţiile pe care le ocupăm vremelnic în orice ierarhie publică sau politică. Şi repet ceva ce am mai spus: clasa politică din România se va reforma atunci când PSD-ul se va reforma‼️ Când cei care îl reprezintă vor lua decizii în primul rând pentru ţară şi nu pentru partid sau pentru ei înşişi”, scrie Teodorovici pe pagina sa de Facebook.