Preşedintele PSD „S-ar putea să fie un act patriotic depunerea unei moţiuni de cenzură”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, vineri, că depunerea unei moţiuni de cenzură ar putea fi considerată un "act patriotic". Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat că nu va promova un astfel de demers, fără a fi sigur că social democraţii vor obţine voturile necesare pentru ca moţiunea să treacă.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 19:10
Preşedintele PSD „S-ar putea să fie un act patriotic depunerea unei moţiuni de cenzură”

„S-ar putea să fie un act patriotic depunerea unei moţiuni de cenzură. Cu certitudine eu nu voi promova o moţiune de cenzură dacă ea nu trece”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Preşedintele interimar al PSD nu a exclus posibilitatea ca o moţiune de cenzură să fie depusă înainte de alegerile locale, atunci când va fi cunoscută data acestui scrutin.

Marcel Ciolacu a mai afirmat că PSD va organiza şi congresul prin care îşi va alege noua conducere, tot înainte de alegerile locale.

Potrivit Agerpres, Ciolacu şi-a reiterat intenţia de a candida pentur funcţia de preşedinte al PSD şi ar vrea să îi aibă în echipa sa, printre alţii, pe Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu şi Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu anunţă condiţiile în care PSD ar vota prelungirea stării de alertă. „Nu ar trebui să dureze mai mult de 15 zile”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri seară că unul dintre consilierii personali ai premierului Ludovic Orban are afaceri în domeniul jocurilor de noroc, activităţi care se vor relua începând cu data de 15 iunie, în timp ce măsurile restrictive sunt în continuare menţinute pentru spitale şi biserici.

Marcel Ciolacu: „Unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”