Eugen Tomac: Dragnea trebuie să înţeleagă că pentru el linia de final nu e în „20 20”, ci mult mai aproape

Eugen Tomac, preşedintele PMP, spune că Liviu Dragnea ar trebui să înţeleagă că pentru el linia de final nu e în "20 20", ci mult mai aproape, şi îi oferă o soluţie în trei paşi: demisia de la conducerea Camerei Deputaţilor, susţinerea moţiunii pentru schimbarea Guvernului Dăncilă şi renunţarea la suspendarea preşedintelui.

RomaniaTV.net
24 iun. 2018, 09:26
Eugen Tomac: Dragnea trebuie să înţeleagă că pentru el linia de final nu e în „20 20”, ci mult mai aproape

Eugen Tomac are un mesaj în trei paşi pentru Liviu Dragnea, căruia îi cere demisia.

„De aproape un an și jumătate, toată țara este ținută in captivitate pentru că domnu’ Liviu are o agendă proprie foarte clară și are de gând să facă praf totul, poate-poate scapă.

Faptul că PSD a luat-o la vale nu mai este o surpriză pentru nimeni, oricât ar umfla sondajele și ar plânge la televizor corul de bocitoare în frunte cu Dăncilă, cum nu pot ele săracele să guverneze din cauza statului paralel. Adevărul este unul singur și nu-l mai poate deforma nimeni. Domnu’ Liviu trebuie să înțeleagă că, pentru el, linia de final nu e în “20 20”, ci mult mai aproape.

Totusi, poate ieși din această fundătură în care a intrat singur, de bună voie și nesilit de nimeni. Pentru asta trebuie să facă următorele:

1. Să demisioneze din funcția de Președinte al Camerei Deputaților (poate numi pe altcineva, asa cum a facut de fiecare dată, după modelul Dăncilă).

2. Să susțină motiunea de cenzură, pentru că cei din PSD sunt deja obișnuiți din 6 în 6 luni să-și schimbe guvernul. Plecarea lui Dăncilă de la Palatul Victoria scade presiunea de pe domnu’ Liviu și implicit îi sporesc șansele să mai stea în fruntea PSD, poate chiar până la finalizarea procesului.

3. Să elimine de pe agenda PSD suspendarea Președintelui Iohannis. Amenințarea aceasta nu face decât să împartă apele defintiv în societate, iar referendumul îl va readuce la Cotroceni cu un procent de susținere de peste 75%.

Dacă tot acest joc primitiv și diabolic nu ar afecta România pe termen lung, îl putem lăsa pe Dragnea să se afunde singur in mocirla creată. Dar pentru că tot acest asalt ne afectează pe toți, avem obligația să luptăm și să-l oprim pe acest mic Erdogan”, a scrie Eugen Tomac pe Facebook.