Euro 2020: România va găzdui meciul Austria – Macedonia de Nord pe Arena Naţională. Programul meciurilor de duminică

România va găzdui, duminică, meciul Austria - Macedonia de Nord, în grupa C de la Campionatul European. Partida se va juca pe Arena Naţională, de la ora 19.

13 iun. 2021, 09:12
Euro 2020: România va găzdui meciul Austria – Macedonia de Nord pe Arena Naţională. Programul meciurilor de duminică

Euro 2020. În această seară de la ora 19, România va găzdui meciul Austria – Macedonia de Nord din cadrul EURO 2020. Partida se va disputa pe Arena Naţională.

Citeşte şi: EURO 2021. Arena Națională, inundată înaintea meciurilor din Campionat. Austria și-a anulat antrenamentul

Tot astăzi, la EURO 2020, de la ora 16 Anglia va întâlni Croaţia, în grupa D. Iar de la ora 22 se va disputa meciul Olanda – Ucraina, din cadrul grupei C.

Citeşte şi: Euro 2020 Momente dramatice la meciul Danemarca – Finlanda. Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, medicii l-au scos pe targă. Partida s-a reluat

 

EURO 2021. Cum se va face accesul pe Arena Naţională

Suporterii vor avea acces, duminică, începând cu ora 16,00, pe stadionul Arena Naţională din Capitală, la partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale Austriei şi Macedoniei de Nord, din cadrul Turneului final EURO 2020, pe baza biletelor puse la dispoziţie de organizator şi a brăţărilor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare şi epidemiologice, doar unul dintre aceste elemente nefiind suficient, informează Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Suporterii trebuie să aibă asupra lor şi actele de identitate cu care şi-au rezervat biletul.

De asemenea, la partida, care începe duminică la ora 19,00, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă şi introducerea de băuturi alcoolice, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

O altă recomandate este evitarea deplasării în grupuri mari la sau de la arena sportivă.

Fiecare cumpărător are indicat pe bilet numărul unei porți de acces:

Poarta 1 – Strada Maior CoravuPoarta 2 – Bulevardul BasarabiaPoarte 3 – Bulevardul Pierre de Coubertin

Ținând cont de restricțiile de circulație din zonă, participanții la eveniment sunt încurajați să folosească mijloacele de transport în comun sau, în apropierea stadionului, să meargă pe jos până la intrare, informează FRF.

Citeşte şi: EURO 2021 celebrat în Capitală printr-un spectacol de lumini și proiecții pe clădirea Parlamentului