EVACUARE cu SCANDAL la Constanţa. Un bărbat a ameninţat că se aruncă în aer VIDEO

Un bărbat din Constanţa a ameninţat că se aruncă în aer, iar jandarmii au intervenit în forţă. Omul a strigat că detonează trei butelii dacă va fi evacuat din clădire. Un bătrân şi-a legat picioarele cu lanţuri de calorifer şi totul a degenerat într-o încăierare cu jandarmii.

24 nov. 2015, 06:49
EVACUARE cu SCANDAL la Constanţa. Un bărbat a ameninţat că se aruncă în aer VIDEO

Scenele incredibile s-au petrecut într-un cartier din Constanţa. Cei cinci membri ai unei familii au făcut un scandal monstru când s-au trezit cu executorul judecătoresc la uşă, scrie reporterntv.ro.

Unul dintre bărbaţi a deschis o butelie şi a ameninţat că aruncă locuinţa în aer. Mai mult, un bătrân de 70 de ani s-a legat cu lanţuri de picioare şi de calorifer, ca să nu fie scos din casă.

După zeci de minute de scandal şi de îmbrânceli cu jandarmii, oamenii au fost calmaţi şi convinşi să îşi scoată de bunăvoie lucrurile din casă.

„Locatarii apucaseră să deschidă una dintre butelii. Aveau şi o brichetă, ameninţau că se aruncă în aer. În urma discuţiilor purtate cu aceştia, am reuşit să pătrundem în locaţie, să închidem butelia respectivă, să evacuăm celelalte două butelii, să luăm sursa de foc, bricheta respectivă”, au declarat reprezentanţii ISU.

În urmă cu câţiva ani, clădirea a fost retrocedată, iar proprietarul a vândut-o unei firme. Chiriaşii au contestat în repetate rânduri evacuarea, însă Curtea de Apel Constanţa a dat, definitiv şi irevocabil, câştig de cauză cumpărătorului.

Citeşte şi Scandal cu MASCAŢII în satul retrocedat în întregime unei familii VIDEO