EVALUARE NAŢIONALĂ 2017. Cât a primit după contestaţii o elevă notată iniţial cu nota 3,65

Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor la Evaluarea Națională 2017, dezvăluie o situație aproape incredibilă. O elevă din București, care la matematică fusese notată inițial cu 3,65 a obținut după contestații punctaj maxim - 10,00!

RomaniaTV.net
30 iun. 2017, 13:01
EVALUARE NAŢIONALĂ 2017. Cât a primit după contestaţii o elevă notată iniţial cu nota 3,65

Mai mult, eleva obținuse nota 10 și la română, astfel că ea se va alătura celor 106 elevi bucureșteni care au trecut examenele de la Evaluarea Națională cu punctaj maxim.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Începând din acest an școlar, notele finale, după contestaţii, vor putea fi modificate în plus sau în minus fără limită de punctaj. Până acum, nota finală se modifica doar dacă diferenţa primită în urma recalculării era de cel puţin 50 de sutimi.

Citeşte şi REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2017 pe judeţe. Vezi notele de la CAPACITATE şi cum se face REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ

Primele rezultate la Evaluarea Naţională, înainte de soluţionarea contestaţiilor, au fost afişate luni, 26 iunie, în aceeaşi zi putând fi depuse şi contestaţiile.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2017. Rezultatele finale la Evaluarea Naţională, după rezolvarea contestațiilor, au fost comunicate vineri.

Următoarea etapă pentru absolvenții claselor a VIII-a este ridicarea foilor matricole de la școlile unde au învățat și completarea fișei cu opțiuni, în vederea repartizării computerizate la licee, care va avea loc în data de 12 iulie.