Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Atentie la venus retrograd

Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Incepe a douăsprezecea luna a anului si ultima din acest an, iar toate zodiile se pregatesc de trecere.

25 nov. 2021, 16:20
Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Atentie la venus retrograd

Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021:Neptun direct – 1 decembrie

Inca din prima zi a lunii, Neptun isi incheie miscarea retrograda inceputa in 25 iunie. Te poti astepta la infruntarea unor iluzii. Unele situatii care ti-au parut confuze pana acum se limpezesc. Creativitatea creste, de asemenea si incliniatia spre a face ceva nou.

Nu la mare distanta de schimbarea mersului lui Neptun, avem si o frumoasa Luna noua in aventurosul Sagetator. Si e cu atat mai spectaculoasa cu cat va acoperi si Soarele intr-o eclipsa. Dar asta nu e tot. Bifam cu aceasta ocazie ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Este un moment de trezire, de incurajare a extinderii orizonturilor, de crestere a increderii de sine. Energia Sagetatorului va da tuturor posibilitatea de a incerca o alta perspectiva, de a-si intari credinta, de a-si stimula viziunea si speranta. Este vremea unor noi inceputuri care au la baza concluzii importante trase in acest an greu incercat.

Luna plina in Gemeni – 18 decembrie
Daca Luna noua a fost in Sagetator, Luna plina va fi in Gemeni. Este prima lunatie in aceasta zodie (fara sa fie insotia si de o eclipsa). Acesta Luna plina pune puternic lumina reflectorului pe vietile tututor. „Trebuie sa stiu!” devine ceva urgent, essential. Fii atent la mesajele pe care le primesti de oriunde. Ele te for ajuta sa finalizezi proiecte sau sa faci un anunt mega-important.

Horoscop dragoste: Zodia care îşi va întâlni alesul înainte de sărutul de sub vâsc
Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Venus retrograd, Chiron direct – 19 decembrie
Venus planeta iubirii intra in retrograd in Capricorn si va ramane asa pana in 29 ianuarie 2022. Acest retrograd ofera sansa de a privi inapoi pentru a face o retrospectiva asupra relatiilor de orice natura, asupra finantelor si asupra proiectelor in desfasurare.

Horoscop DECEMBRIE 2021. Ultima SUTA DE METRI din an! Cultiva ceea ce vrei sa cresti!
Venus retrograd influenteaza in principal banii si amorul, insa se extinde si catre alte zone din sfera „afaceri sau placere”. Prieteni vechi, iubiti vechi, proiecte vechi apar in fata ta pentru a fi rezolvate intr-un fel sau altul. Un fel de ori la bal, ori la spital, iar metodele care te vor ajuta sa iei o decizie nu vor fi cele mai ortodoxe. Insa, cum se spune, in dragoste si in razboi orice este permis.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.