EXATLON ROMANIA 12 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019. Începe nebunia, schimbări mari la show-ul Kanal D

EXATLON ROMANIA 12 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019. Din această seară, “Exatlon”, cel mai aşteptat şi intens reality al momentului, aruncă din nou în luptă 10 Faimoşii şi 10 Războinicii, odată cu începerea celui de-al treilea sezon al show-ului!

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 15:27
EXATLON ROMANIA 12 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019. Începe nebunia, schimbări mari la show-ul Kanal D

EXATLON ROMANIA 12 IANUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019. Din 12 ianuarie, de la ora 20:00, patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marţi, telespectatorii vor trăi la maximum emoţiile competiţiei alături de noii concurenţi, fie că aceştia vor fi în echipa albastră sau în cea roşie.

Sportivi care au adus numeroase medalii României sau pur şi simplu pasionaţi de sport vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicană şi se vor lăsa descoperiţi de milioanele de fani ai show-ului, atât în competiţia cu rivalii din echipa adversă, dar şi în momentul în care nu mai există Faimoşi şi Războinici, ci doar o singură echipă, luptând sub drapelul Romaniei. Spiritul de competiţie va ajunge la un alt nivel, meciurile internationale, de această dată cu echipa Exatlon Ungaria, dar nu numai, anunţându-se cu adevărat epice.

Ei sunt cei 10 Faimoşi de la Exatlon sezonul 3

1. Andreea Arsine, 30 de ani, este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani şi are în spate 11 ani de performanţe. Născută în Botoşani, Andreea Arsine a cîştigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana naţională , internaţională şi balcanică la atletism, a participat şi la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km marş).

 

2. Mario Fresh, 19 ani, este un foarte tânăr cântăreţ, pasionat de sport, fitness în special. Simte că are energia necesară să răspundă unei provocări uriaşe cum e „Exatlon” şi, de ce nu, să câştige atât de râvnitul trofeu.

3. AMI, 30 de ani, una dintre cele mai de succes cântăreţe autohtone, care este hotarata sa demonstreze ca esentele tari se tin in sticlute mici. Are doar 1,54 inaltime, dar aspiratiile ei sunt uriase.

4. Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi imprumutat din sarmul surorii sale, indragita cantareata Elena Gheorghe.

 

5. Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani, e multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Kempo. Este instructor de fitness si aerobic si prin tot ceea ce face incearca sa insufle si altora dragostea pentru sport si viata sanatoasa. Andreea face parte din lotul national de Kempo, iar forta fizica si agilitatea dobandite in ani de munca asidua se impletesc fericit cu gratia si feminitatea ce o caracterizeaza.

6. Andrei Boţoacă, 24 de ani, este un tanar care a ales un sport plin de adrenalina – este campion national, european si mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro (curse off road). Isi doreste cu ardoare sa ajunga in Fianala si sa revina acasa cu trofeul Exatlon.

7. Diana Pivniceru, 27 de ani, este o atleta valoroasa, vicecampionana nationala la proba de 800 de m. Din 2012 a castigat in fiecare an titlul de Campioana Nationala Bikini Fitness. Este si instructor de fitness si e pasionata si de ski, patinaj si tenis.

8. Ciprian Mariş, 27 de ani, multiplu campion mondial la Kempo, intra si el in lupta care va tine cu sufletul la gura Romania. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme. Foarte rapid si puternic, spune ca este hotarat sa ajunga in Finala „Exatlon” si sa isi adjudece titlul de castigator al celui de-al treilea sezon al reality-ului.

9. Cătălina Şeicaru, 25 de ani, e instructor de fitness si aerobic, dar si model, frumoasa sportiva aparand intr-o serie de reclame. Crede in steaua ei norocoasa, dar, mai ales in ambitia care o caracterizeaza.

10. Ion Surdu, 23 de ani, campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal.

Ei sunt cei 10 Războinici de la Exatlon sezonul 3

1. Jimborean Ovidiu, 30 de ani, este luptator de MMA, un concurent plin de energie, ambitios, care a obtinut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion. Isi doreste ca oamenii sa il cunoasca prin intermediul „Exatlon” exact asa cum se autodescrie, „simplu, umil”.

2. Gabriel Nedelcu, 21, practica dansul sportiv, este un tanar echilibrat, creativ, in care telespectatorii vor regasi cu siguranta trasaturile fratelui acestuia, Alex Nedelcu, fost concurent in primul sezon „Exatlon”. Crede cu tarie ca perseverenta si increderea in el insusi il vor ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste.

3. Irina Postolea, 40 de ani, este antrenoare de judo, o femeie cu o poveste de viata impresionanta, pe care telespectatorii show-ului o vor descoperi in curand. A participat la numeroase competitii si isi doreste sa simta din nou, prin toti porii, emotia si adrenalina concursului.

4. Andrei Angelescu, 24 de ani, este coregraf si dansator, un spirit liber, un tanar optimist caruia ii plac provocarile si, mai presus de orice, sa simta emotia si sa o transmita, in stare cat mai pura, celor din jurul sau. E pasionat de fotbal, tenis si inot. A avut numeroase aparitii in show-uri internationale alaturi de celebrele Inna si Delia.

5. Nicoleta Iuliana Luncă, 23 de ani, este instructor sportiv, are la activ 9 ani de handbal de performanta, dar a cochetat si cu fotbalul. Isi doreste sa demonstreze ca, dincolo de sensibilitatea ce o caracterizeaza, are puterea sa treaca peste obstacole de orice fel si sa ajunga cat mai departe in concurs.

6. Ana Maria Cazan, 22 de ani, este o atleta desavarsita, detine mai multe titluri nationale si internationale. In prezent este masteranda la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

7. Mihai Berar, 29 de ani, lucreaza in M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat si cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo. Echilibrat, ambitios, acesta pare sa fie un adversar redutabil in concurs.

8. Alexandru George Stoica, 27 de ani, instructor de fitness, isi doreste sa ajunga in finala si sa castige trofeul. Spune ca altruismul este calitatea care il va ajuta sa se integreze in echipa. Introvertit si hotarat, Alexandru isi doreste sa iasa din zona de confort si sa isi forteze limitele la maximum.

9. Ana Popescu, 19 ani, practica un sport spectaculos, karate, si e detinatoarea unor importante titluri nationale, europene si mondiale. In prezent este studenta la UNEFS. Ii place sa riste, nu o domina niciun fel de teama si crede ca are calitatile necesare pentru a ajunge in finala.

10. Ana Maria Stamen, 19 ani, practica dansul contemporan si modern, a trecut timp de 12 ani si prin experienta extraordinara a baletului. Dincolo de calitatile fizice, Ana Maria crede si in norocul care a insotit-o de-a lungul vietii; se vede ajungand cat mai departe in concurs si asteapta cu nerabdare sa ii cunoasca pe coechipierii sai.