EXCLUSIV Bărbatul care a alertat poliţia după ce a găsit un cadavru fragmentat în apropiere de autostrada A1 face dezvăluiri: „Iniţial am crezut că e o proteză de picior”

Buibar Marian este cel care a dat alarma polițiștilor după ce a găsit unul dintre picioarele femeii pe câmp. Bărbatul a povestit cum a făcut descoperirea macabră.

07 apr. 2024, 13:55
EXCLUSIV Bărbatul care a alertat poliţia după ce a găsit un cadavru fragmentat în apropiere de autostrada A1 face dezvăluiri: „Iniţial am crezut că e o proteză de picior”

Cadavrul femeii a fost descoperit de trei bărbaţi care se întorceau de la serviciu şi care circulau cu maşina pe A1. Deoarece au văzut un sac suspect foarte aproape de autostradă, au oprit maşina şi unul dintre cei trei a mers să vadă despre ce este vorba. De la distanţă, celor din maşină li s-a părut că văd o proteză de picior.

Ulterior, după ce au văzut că este vorba despre un picior de om, bărbaţii au mers la poliţie, iar oamenii legii, ajunşi la faţa locului, au descoperit şi alte bucăţi din cadavru.

Bărbatul care a alertat poliţia după ce a găsit un picior de om pe câmp face dezvăluiri: „Am crezut că e o proteză”

Ne intorceam catre casa cum facem in fiecare zi si la iesirea de pe autostrada am vazut pe camp un picior de om. Ne-am oprit să vedem dacă într-adevăr chiar asta este.

M-am apropiat eu si, într-adevăr, era picior de om. Iniţial, am crezut că e o păpuşă, o proteză.

Citeste si Crimă înfiorătoare în Dâmboviţa! Un cadavru fragmentat, găsit în apropiere de autostrada A1. Cine este victima

Erau câteva pungi pe marginea drumului, saci menajeri. Şi aproape de picior, la câţiva metri, o pereche de adidaşi. M-am apropiat de picior. Puţin mai departe, la câţiva metri, era ceva înfăşurat. Nu am mai mers până acolo pentru că mirosul era foarte puternic. Mirosea a hoit.

Am plecat de acolo, am mers la politie. Am mers cu dânsii la faţa locului şi au descoperit că era ceea ce spusesem. Ne-au luat datele, numerele de telefon, apoi ne-au chemat să dăm declaratii„, a declarat Marian Buibar într-o intervenţie la România TV.

Citeste si Fată dispărută de la un centru din Caracal, găsită după ce a dat un SMS că a fost răpită

Fragmentele de cadavru ar aparţine unei femei care practica prostituţia

Surse din poliție au dezvăluit, pentru Ştirile Pro TV, că victima ar fi o femeie de peste 30 de ani, care practica prostituția. Aceasta ar fi fost ucisă zilele trecute, posibil de cei care o obligau să se prostitueze.

Aceleaşi surse din poliție mai menţionează că femeia nu ar fi fost ucisă în apropierea autostrăzii, ci în altă parte, iar suspectul doar i-ar fi abandonat fragmentele de cadavru într-o zonă pe care el o considera a fi izolată, la kilometrul 64 de pe Autostrada București-Pitești. Pe acest traseu există, însă, și câteva camere de supraveghere, lucru pe care individul nu l-a luat în considerare, iar polițiștii au ridicat acum imaginile și le analizează.

Trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.