EXCLUSIV | Constantin Enceanu, sfâşiat de durere după ce Petrică Mîțu Stoian a murit. „Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni”

Cântărețul Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă seara, în urma unui şoc septic la Spitalul din Reşiţa. Starea lui de sănătate se înrăutățise în ultimele zile, după ce fusese infectat cu SARS-CoV-2 în urmă cu câteva săptămâni.

06 nov. 2021, 21:10
EXCLUSIV | Constantin Enceanu, sfâşiat de durere după ce Petrică Mîțu Stoian a murit. „Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni”

Constantin Enceanu, colegul artistului, a intervenit telefonic la România TV, unde a izbucnit în lacrimi.

„Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii după COVID-ul ăsta. Când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred.

După prima ședință s-a simțit bine, apoi a mers în seara în cameră, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Se părea că spre dimineaţă e mai bine. De la ora 13:00, lucrurile au început să se complice şi iată că s-au complicat atât de tare. Ne-am străduit să facem tot posibilul să-l aducem în Capitală. Aveam promisiuni că mâine la prima oră va fi elicopterul acolo şi-l va aduce. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi”, a spus în lacrimi, Constantin Enceanu, în direct la RomâniaTV.

Citeşte şi: Petrică Mîţu Stoian, ultima apariţie tv. Toată lumea a rămas uluită de cum s-a prezentat în emisiune

Petrică Mîțu Stoian a murit. Complicaţiile din cauza cărora nu a mai putut fi salvat

Directorul medical al Spitalului din Reşiţa a vorbit în direct la România TV despre circumstanţele în care a murit Petrică Mîţu Stoian.

„Domnul a venit la clinică să facă terapie post-COVID-19. Din păcate, a dezvoltat o bronho-pneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie, iar acesta a decedat în urma unui șoc septic.

Șocul septic ireversibil e o boală serioasă, cu mortalitatea foarte mare. A fost pus pe tot ce trebuie, dar, din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat, nici măcar la resuscitare“, a precizat medicul

Interpretul Petrică Mîțu Stoian era internat în stare gravă la spitalul din Reșița. Acesta a fost infectat și cu virusul SARS-CoV-2, iar în urma unei supradoze de anticoagulant, interpretul a început să se simtă tot mai rău și a ajuns la ATI.

Din cauza umărului mare de bolnavi din spitale, interpretul nu a putut fi transferat la Craiova.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut la 18 septembrie 1960 în Isverna, Mehedinți și este un cântăreț român de muzică populară. Este originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. Din anul 1995 este angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.

Citeşte şi: Petrică Mîțu Stoian a murit. Detalii inedite din viaţa artistului. Faptele nebănuite pentru care a fost arestat