EXCLUSIV| Corneliu Bichineț, primele declarații după moartea soției sale: ”S-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată”

Fostul deputat și președinte al CJ Vaslui, Corneliu Bichineț, este împietrit de durere după ce soția sa, Anda, a murit subit la vârsta de 56 de ani. Politicianul a vorbit în exclusivitate, la România TV, despre drama care a căzut ca un trăsnet peste familia sa.

03 iun. 2023, 16:37
EXCLUSIV| Corneliu Bichineț, primele declarații după moartea soției sale: ”S-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată”
EXCLUSIV| Corneliu Bichineț, primele declarații după moartea soției sale: ”S-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată”

Corneliu Bichineț, primele declarații după moartea soției sale. Anda Bichineț a murit la numai 56 de ani, în Belgia, în timp ce se afla împreună cu soțul său în vizită la fiul lor care urma să se căsătorească peste câteva luni.

Citește și Soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui, găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Avea 57 de ani şi nu a acuzat vreo boală!

 Corneliu Bichineț, primele declarații după moartea soției sale

”Apreciez foarte mult delicatețea cu care ați prezentat tragedia familiei noastre și mii de oamenii m-au sunat, mi-au dat mesaje. le mulțumesc prin dumneavoastră! Familia noastră a ales mereu binele, soția mai mult. A îndrumat lectura copiilor. A murit la 56 de ani culmea culmilor acum când în familia noastră se anunța un eveniment fericit. Pe 9 septembrie băiatul nostru făcea nunta”, a declarat Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al Consiliului Județean Vaslui, în exclusivitate, la România TV.

Fostul Președinte al CJ Vaslui a dezvăluit că soția sa a murit în somn și că a fost descoperită fără suflare a doua zi dimineață de către fiul lor.

”Ne-am dus să ne vedem cu el, mama lui l-a ajutat acasă să mai așeze una alta. După o plimbare prin capitala Belgiei ea seara s-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată (…) Regret foarte mult. Familia noastră, eu copiii, vom merge pe creștin ortodox și cât o să fiu în viață, restul de zile o să fac de 100 de ori mai mult bine decât am făcut până  acum”, a spus Corneliu Bichineț.

Corneliu Bichineț are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale, despre care spune că era foarte activă și nu suferea de nicio boală.

”Era ca orice femeie la 56 de ani, tânăra, puternică, harnică. În grădina sunt numai flori puse de ea. Nu a suferit de nicio boală. A avut o internare acum o lună să își pună măselele să nu meargă la nunta băiatului cum nu se cuvinte. Nu vreau să bănuiesc nimic. Dumnezeu ne-a luat-o și ne-a lăsat nenorociți pe toți”, a mai spus Bichineț.

Imediat după cumplita tragedie, Corneliu Bichineț și fiul său s-au ocupat de toate cele necesare pentru a o repatria pe femeie, iar în aceste momente cei doi se află acasă, unde așteaptă să o conducă pe ultimul drum pe cea care le-a fost soție și mamă.

”Am ajuns azi noapte, băiatul azi și ea o să ajungă în sicriul acasă. Luni o înmormântăm”, a mai spus fostul deputat.

Anda Bichineț va fi condusă luni, la ora 12:00, pe ultimul drum de către toți cunoscuții și apropiații familiei. Aceasta va fi înhumată la cimitirul din orașul Negrești.

Citește și Corneliu Bichineţ, declaraţii şocante la adresa lui Dumitru Buzatu: „Nu va pleca din PSD decât cu vată în nas și cu picioarele înainte”