Exclusiv | Florentin Pandele, certat în direct de nașul Becali. De ce s-a supărat afaceristul pe finul său. ”Eu nu știu ce a căutat el acum la TV”

Florentin Pandele a fost certat, în direct de Gigi Becali, în această seară, la România TV. Afaceristul s-a supărat pe finul său din cauză că a dat, din nou, explicații în cazul azilelor groazei.

16 iul. 2023, 22:33
Exclusiv | Florentin Pandele, certat în direct de nașul Becali. De ce s-a supărat afaceristul pe finul său. ”Eu nu știu ce a căutat el acum la TV”

Florentin Pandele și Gigi Becali au avut un dialog spumos, în această seară, la România TV. După ce Florentin Pandele a intrat în direct și a vorbit despre scandalul momentului, nașul său, Gigi Becali, a ținut să-i dea replica.

Florentin Pandele a vorbit, duminică seară, în exclusivitate pentru România TV despre scandalul momentului, după ce soția sa, Gabriela Firea, și-a dat demisia din funcția de ministru al Familiei și a renunțat la funcțiile deținute în PSD.

Florentin Pandele a încercat să se apere, explicând că el și soția sa nu au nicio vină. După ce a făcut dezvăluiri bombă timp de zeci de minute, în direct a intrat și nașul său, Gigi Becali.

Afaceristul s-a declarat supărat pe finul lui din simplu motiv că a ales să intervină din nou pe acest subiect. Gigi Becali spune că el crede orbește în finii săi și i-a sfătuit să nu mai intervine public să declare ceva, ci le-a recomandat să facă o conferință de presă în care să explice tot.

Eu mă uit la finul meu și îmi pare rău de el. A spus clar, nu avem tangențe, instituțiile statului să-și facă datoria. Eu nu știu ce a căutat el acum o oră să stea la telefonul să explice. El nu are ce căuta la televizor, el nu are tangențe cu ei. Firea nu are nicio vină. Tu trebuia să faci o conferință de presă în care să vorbiți doar voi doi’‘, a spus Gigi Becali.

În plus, Becali a declarat că nu doar el este alături de Florentin Pandele și de Gabriela Firea, ci și soția sa, nașa Luminița fiind alături cu sufletul de finii ei.

Nașa, de când a văzut, noi îi cunoșteam foarte bine și știm ce fel de oameni sunt. De când a apărut prima oară știrea noi râdeam. Nu are cum ca Pandele să știe tot ce se întâmplă în fiecare casă din Voluntari. Cum e la mine Luțu, care e mâna mea dreaptă, păi dacă el face o nebunie, răspund eu pentru el?”, a declarat Becali, încercând să le ia apărarea finilor lui.

Florentin Pandele a ținut să-i răspundă nașului său, precizând că a ales să comenteze în continuare pe acest subiect pentru că a vrut să se apere și să-și apere familia.

Vreau să-i spun nașului nostru următorul lucru. De două săptămâni toată media vorbește despre Firea și Pandele, cum că suntem vinovați. Ne-au spus foarte mulți prieteni să nu mai vorbim, dar, nașule, spun atât de multe minciuni. Ne-au crescut copiii cei mici mari. Copiii cei mari fac copii, sunt bunic. Să vă ferească Bunul Dumnezeu să ajungeți în situația noastră. Dacă nu vorbeam, se spunea că nu știu să-mi apăr familia, dacă intervin că de ce intervin. Nașul nu mă ceartă, îmi dă sfaturi”, a spus Florentin Pandele la România TV.

CITESTE SI: Exclusiv | Pandele vorbește, în premieră, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Firea. ”Soția mea a fost operată de două ori foarte grav, m-a implorat să nu spun. Dacă i s-a făcut rău și nu era șoferul ei și acest Godei era în preajmă, el a dus-o la spital, ce era să fac?”